Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.291
- 20.690
- 2.973
Pazar gününe kadar bitirmek istiyorlarmış.bunlar bir de Kante indirir Lookman sonrası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazar gününe kadar bitirmek istiyorlarmış.bunlar bir de Kante indirir Lookman sonrası
Idare edebilir diyorum 11 demiyorum ya koturum falanmi oldu osimhende bizimmi haberimiz yok zaten o 11 olacak surekli yav. Arkaya backup olsa iyi olur evet ama bu sene sonunda da çozulebilir bir sey acil değil bence.hala ne barışı naci hoca ya adam kanat oynarken topa doğru düzgün vuramıyor ilerde oynatıp komple stadı aşağı mı indirelim.
30 milyon Papgey, 40 milyon Oulai hangisini istersiniz?
Hiç bir plan olmadığı şuradan belli mesela en acil yer orta saha olduğu apaçık belliydi ama gittiler kanat aldılar çok fazla ihtiyaç olmamasına rağmen iki tane kanat indirdiler bir anda lang ve asprilla indi. Kesin menajerler elimizde bundan var demişlerdir bunlar da almışlardır
Sessiz sedasız biterse bitsin zaten iyi iş yapmış olurlar. Ama o iş bitmezse kendi topuklarına sıkmış olurlar... görünen köy kılavuz istemez. Eksik var mı var? Bunu hoca dahil herkes söyledi. Yönetim de alacağız elit oyuncuları dedi. Şimdi ama şöyle oldu böyle oldu demeye kimsenin hakkı yok. Bak elit de istemiyorum ben. Sadece sisteme ayak uydursun istenileni versin yeter. Ben bunu lookman fenere falan gidiyor yangını olarak falan da söylemiyorum. Fener bu lookman ı alacaksın de ne yapacaksın? Daha yeni adam aldın o bölgeye... Kerem yeni aldığın adam bu nene falan 4 adamın 3 ünü taça atıyorsun. Yaptığı zaten mallık... ama bizim o bölgeye yapacağın hamle hem orta sahaya hem de lemina yı aynı anda stopere çekebilme imkanıyla 2 kat değerli olacaktır. Lang ve asprilla transferleri de iyi aslınsa bence ama oraya 1 adam koyup sallai yi de o bölgede oynatabilecekken 2 adam alıp göbeği çıplak bırakırsan herkes sallar. Ben dahil...Abi para var CL var ben olumluyum gelecek kesinlikle. Lang ve Asprilla gibi sessiz sedasız biter belki bilemeyiz
bu yangının sebebini anlamış degiliz#Soru
Bu tag olayı masum birşey mi yoksa menajerler tarafından kulübe baskı mi yaptiriliyor?
40 Oulai . 10 fazla bonservis olsa da toplam maliyet çok daha az olur. Lakin biz 6 no arıyoruz. Oraya da idarelik bir kiralık bulduk mu tamamdır.30 milyon Papgey, 40 milyon Oulai hangisini istersiniz?
Dursun özbekin sorumluluk aldığı doğru ama yönetimleri amatörce işliyor. Eski usül bir yönetim tarzı var bu yönetimin. Gs daha profesyonel ve planlı yönetilmeliGsde konuşan çok elini taşın altına koyan yok(taraftar dışında) Dursun ve Erden Timur sorumluluk aldı. Yoksa Belmastan Eşrefe geciyorduk.

Abi bende hep söylüyorum adımı okanin fedaisi yapacaklar yakında.Hocaya her fırsatta gömmek için bu bütçelere babam da şampiyon olur diyenlere Fenerin harcadığı para şoku![]()
![]()