Adnan Korkut
Taçsız Kral
Çok geç kaldılar yine. Juve maçında lemina yok, erken alın şu ortasahayı bir kaç maç oynasın takıma uyum sağlasın. Plansızca ve amatörce iş yapıyorlarBissouma + bir genco ortasaha bekliyorum ben.
Çok geç kaldılar yine. Juve maçında lemina yok, erken alın şu ortasahayı bir kaç maç oynasın takıma uyum sağlasın. Plansızca ve amatörce iş yapıyorlarBissouma + bir genco ortasaha bekliyorum ben.
Herşeyin en iyisini bilen taraftarimiz var bize yeteryönetimimiz yok
hocamız yok
orta sahamız yok
santraforumuz yok
bittik biz
Lookman a pek takılmıyorum ben. Lang daha fazla katkı yapacak gibi hissediyorum. Kızdığım nokta 17 gün sonra biz bu senenin şu ana kadarki en değerli maçına çıkacağız ve ortasahamız milföy hamuru gibi.Kante sıkıntı değil de Lookman kötü olur ama.
Bu yönetimden ben cacığa salatalık almasını bile beklemiyorum. Bunlar kabak alır onla cacık yapmaya çalışırBissouma + bir genco ortasaha bekliyorum ben.
Dursun'dan haber bekliyorlar.Elit transferlere noldu Arif abi
Şaka bir yana bu taraftar olmasa bu takım şampiyonluğu zor görür. Saçma sapan yönetimlerHerşeyin en iyisini bilen taraftarimiz var bize yeter
Aslında haklisinda bugüne kadar aciklanmadida gele gele Jelert geldi 10 milyona.En azından yönetimde ivedi ve doğru kararlar almak zorunda hisseder .Tahtanın kapanmasına çok az bir süre kaldı ve hala 10 numara yok.Şimdiye çoktan bitmeliydi bu is.Adam bildigin liste’nin tamamini aciklamis
Eger söyledikleri dogruysa bence skandal
Bir kulubun transfer listesinin twitter da paylasilmasi kadar amatör bir durum olamaz
Erişemeyen düşünsün.Oyun platformlarıni kapattıriyormuşsun yakışmadı!!
Bok attığım 17k brugge a tur atlattı diyemiyorum demiyor da yav mason...
yönetimimiz yok
hocamız yok
orta sahamız yok
santraforumuz yok
bittik biz
Yaparsa Dursun başkanlı GS miz yaparİyi bir oyuncusunu veren bir kulüp şurada kalmış 3,5 gün, yerini doldurabilirmi? , doldursa bile öyle bir risk alma salaklığına girermi?
Nolacak halimiz moonhillİyi bir oyuncusunu veren bir kulüp şurada kalmış 3,5 gün, yerini doldurabilirmi? , doldursa bile öyle bir risk alma salaklığına girermi?