Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.419
- 484
- 1.823
Oulai.. buna ne gomuyonuz paralari.. yazik gunah be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezil futbol oynadığımiz için unutmuş olabiliriz dogru hak verdimGelecek kardeşim gelmese bile kadromuz iyi zaten. Her topcumuza bok atmaktan kadromuzun kalitesini unuttunuz.
Bunlar birbirlerine fazla güveniyorlar herhaldeParasına bakmadan elit oyuncular nerede harbiden
levent tüzemen salahdan bahsediyormuş![]()
Gedson da stoper özelliği olmayan kesici bir oyuncuFarklı oyuncular. Lemina stoper özellikleri taşıyan kesiciliği yüksek bir oyuncu
Sen rezil futbol görmemişsinrezil futbol oynadığımiz için unutmuş olabiliriz dogru hak verdim
Madalya verilse kürsü garantiRincon kolpaciydi sanırım
Nasıl iyi yav. Tamam ilk 11 iyi de kadro çok dar. Okan hoca bile kabul etti hata yaptığını. Yazın burda dedik bu dar kadro yetmez 3 kulvarda diye. Bir sürü sakatlık ceza yorgunluk oluyor, bilgisayar oyunu değil ki buGelecek kardeşim gelmese bile kadromuz iyi zaten. Her topcumuza bok atmaktan kadromuzun kalitesini unuttunuz.
Conte alıyor onlarıParasına bakmadan elit oyuncular nerede harbiden

Sen rezil futbol görmemişsin
Reis Torreira 6 zaten ama 8 degilki onu unutuyorsun. Bence torreira 6 yani 8 gedson veya o tarzda cift yonlu bir oyuncu oynayabilir ve problem yasamayiz diyorum ben. Ha tersini dusunuyorsan ise saygi duyarim ama ben yasayacagimizi dusunmuyorum şahsi fikrim.Ben kendi fikrimi söylüyorum. Okan burukun riskli futboluna torreira yanı kesici 6 numara şart. Zaten hata yapan stoperlerin var, lemina çoğu zaman 3.stoper gibi açıklarını kapatıyor. Gedson öyle bir oyuncu değil
Ölümü gösterip bırak sıtmayı yatalaklığa razı etti yönetimLokman fbye gitmesin
Biz kimseyi almayalım razıyım