Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklı oyuncular. Lemina stoper özellikleri taşıyan kesiciliği yüksek bir oyuncu
Gedson da stoper özelliği olmayan kesici bir oyuncu 😀 lemina nın orta sahada yaptığı herşeyi yapabilecek kapasitede. Her neyse gelmeyecek zaten de gelse bile hem lemina hem torreira yerinde oynatabilirsin bunu...

Gelecek kardeşim gelmese bile kadromuz iyi zaten. Her topcumuza bok atmaktan kadromuzun kalitesini unuttunuz.
Nasıl iyi yav. Tamam ilk 11 iyi de kadro çok dar. Okan hoca bile kabul etti hata yaptığını. Yazın burda dedik bu dar kadro yetmez 3 kulvarda diye. Bir sürü sakatlık ceza yorgunluk oluyor, bilgisayar oyunu değil ki bu

Sen rezil futbol görmemişsin
981996.jpg.webp

Ben kendi fikrimi söylüyorum. Okan burukun riskli futboluna torreira yanı kesici 6 numara şart. Zaten hata yapan stoperlerin var, lemina çoğu zaman 3.stoper gibi açıklarını kapatıyor. Gedson öyle bir oyuncu değil
Reis Torreira 6 zaten ama 8 degilki onu unutuyorsun. Bence torreira 6 yani 8 gedson veya o tarzda cift yonlu bir oyuncu oynayabilir ve problem yasamayiz diyorum ben. Ha tersini dusunuyorsan ise saygi duyarim ama ben yasayacagimizi dusunmuyorum şahsi fikrim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt