Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Son 6 gün dayanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali istiyordu iyi de sonradan gelsin demeye baslamisti.Fbye karşı hattrick yapsın da AliBektas ve İsmaile kabus gibi cokeyim
Ulan tamam, gidin verin Oluai'ye 40'ı tamam, laf etmicez.Oulai.. buna ne gomuyonuz paralari.. yazik gunah be
OsimhenNasıl iyi yav. Tamam ilk 11 iyi de kadro çok dar. Okan hoca bile kabul etti hata yaptığını. Yazın burda dedik bu dar kadro yetmez 3 kulvarda diye. Bir sürü sakatlık ceza yorgunluk oluyor, bilgisayar oyunu değil ki bu
Torreira orjini 6 biliyorum lakin geçen sezon fb kupa maçı sonrası leminayı 6 yaptık torreira'yı 8 gibi kullanmaya başladık ve okan buruk döneminin en iyi futbolu ortaya çıktı. Öncesinde avrupada kötü olmamızın sebebi de bu hatalı ortasaha yapısıydı. Torreira yanı demirbay sara oliveira avrupa maçları için doğru değilReis Torreira 6 zaten ama 8 degilki onu unutuyorsun. Bence torreira 6 yani 8 gedson veya o tarzda cift yonlu bir oyuncu oynayabilir ve problem yasamayiz diyorum ben. Ha tersini dusunuyorsan ise saygi duyarim ama ben yasayacagimizi dusunmuyorum şahsi fikrim.
Kante sıkıntı değil de Lookman kötü olur ama.bunlar bir de Kante indirir Lookman sonrası
Yine bu tartışmaya dönmeyelim. Okan hoca hatasını kabul etti. Tamam 2 kanat transferi kanat rotasyonunu genişletti ama 2 ortasaha daha alırsan kadro yeterli olmuş olacakOsimhen
Lang
Asprilla
Sane
Yunus
Barış
Sara
İlkay
Torreira
Lemina
Jacobs
Eren
Abdülkerim
Davinson
Sallai
Singo
Uğurcan
Gayette iyi kadro
bir orta saha bir stoper lazım. Singo stoper oynayacaksa iki ortasaha alalım. Yaşımız tuttuğundan beri GS izliyoruz kaç sene böyle kaliteli kadromuz oldu yaw
Bok attığım 17k brugge a tur atlattı diyemiyorum demiyor da yav mason...bunlar harbiden tüm planlarını 17k için yapmışlar nasılsa elenirler diye
komedi kulubu
Kardeşim valla kadro iyi de her maç 90 dk oynayamazsın bu iyi kadro ile... Ne yazık ki 10 numara ve 6 numara da alternatifimiz yok. Sene başında ben de İlkay ın gelmesi ile 6 numarada 2 alternatif tor ve lemina 8 de sara İlkay idare eder 10 numarada da yunus ve İlkay idare eder diye düşünüyordum. Ama İlkay ne yazık ki yıllarca izlediğimiz İlkay gibi olmadı sakatlık sonrası... sara istenilen dinamizmi katamadı... yunus 10 numarada istenileni ilk başlarda verip sonra döndü... o yüzden merkezde sağlam bir oyuncu şarta döndü...Gelecek kardeşim gelmese bile kadromuz iyi zaten. Her topcumuza bok atmaktan kadromuzun kalitesini unuttunuz.
Devlet Bahçeli "Mhp nin 40. Yılı kutlu olsun"gibi olmuş reisOulai gelecek.19 yaşında milli oyuncu.direkt ilk 11 de Torreira yanına geçer takım dikine çıkışlarda rahatlar.lemina stopere geçer gerideki hantallık ortadan kalkar.lang ilk 11 e yerleşirse barış kendine çeki düzen verir
Bissouma + bir genco ortasaha bekliyorum ben.Yine bu tartışmaya dönmeyelim. Okan hoca hatasını kabul etti. Tamam 2 kanat transferi kanat rotasyonunu genişletti ama 2 ortasaha daha alırsan kadro yeterli olmuş olacak
bunlar harbiden tüm planlarını 17k için yapmışlar nasılsa elenirler diye![]()
komedi kulubu
Abi para var CL var ben olumluyum gelecek kesinlikle. Lang ve Asprilla gibi sessiz sedasız biter belki bilemeyizKardeşim valla kadro iyi de her maç 90 dk oynayamazsın bu iyi kadro ile... Ne yazık ki 10 numara ve 6 numara da alternatifimiz yok. Sene başında ben de İlkay ın gelmesi ile 6 numarada 2 alternatif tor ve lemina 8 de sara İlkay idare eder 10 numarada da yunus ve İlkay idare eder diye düşünüyordum. Ama İlkay ne yazık ki yıllarca izlediğimiz İlkay gibi olmadı sakatlık sonrası... sara istenilen dinamizmi katamadı... yunus 10 numarada istenileni ilk başlarda verip sonra döndü... o yüzden merkezde sağlam bir oyuncu şarta döndü...
Gs yüzyılı bitiyor galiba