- 18 Mayıs 2011
- 22.702
- 12.324
- 1.873
Bu buchi nijerya lı her adamdan komisyon alıyor herhal...buchi fbyi daha çok benimseyecek
bu işin sonu osi zu fb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu buchi nijerya lı her adamdan komisyon alıyor herhal...buchi fbyi daha çok benimseyecek
bu işin sonu osi zu fb
başkanı terim hocası emery
cimbombomum s2er feneri
herkes yatar aslan çalışır
emerye cimbom yakışır
#çareterimemery
Aldi kokocular zatenYaw knk FB alsin mi istiyon
Vitor Perreira boşta dostum direktör olarakHemen şimdi futbolu bilen bir sportif direktör
Kayboldu28 Ocak a kadar alamayacağımız kulübünün o tarihe kadar bırakmayacağı oyuncuya noldu ?
![]()
Bu sezonki en önemli eksiğimiz hücumda takımda şutör oyuncu yok. UCL de son 4 maçta 1 gol atabildik. Mertens in yerini dolduramadığımız için lig de bile zorlanıyoruz. Asensio tarzı bi 10 numara ve Lemina yı yedekleyecek bir oyuncu almadığımız sürece sıkıntı yaşarız.
Son maçta aldığı darbe sonrası bileğinde ödem olduğu için bireysel çalışmıştı ya önceki günlerde. Artık takımla çalışmalara başlamış.Nasıl ilk antreman yani? Adam 1 haftadır bizde yav. Okan babanın çiftliği.
Sen fazla bile dayandın hüsnüm. Yakında guines rekorlar kitabına girersinOffff daraliyorum kendimi kaybedecegim .. dunden beri bizde tik yok ustune lookmani kanteyi sidigi hepsini fenere yazdiniz bir de lang sakat demeyin artik tutamiyorum kendimi ..
Usta haklısınız da menejer kucağına düşende hiç mi sorun yok, hersene her dönem aynı şey, koltuk sevdasından bu kaçıncı takımı satış. Düşmesinler kucağa o zaman biz mi düştük, düşenler versin hesabınıTagı organize edebilmek icin sabahtan beri calısıyoruz
korsan tag ile dursun özbege operasyon düzenleniyor
#TransferlerNerede dogru tagdır
menajer kucagına düşmeyin!!!!! uyanın galatasaray taraftarı bu paralar hepimizin!!
Ooo paşam biz aynı lafları söylediğimizde like bile atmıyorsunsen futboldan anlıyorsun güzel kardeşim
daha çok yaz buraya
RenktaşUsta haklısınız da menejer kucağına düşende hiç mi sorun yok, hersene her dönem aynı şey, koltuk sevdasından bu kaçıncı takımı satış. Düşmesinler kucağa o zaman biz mi düştük, düşenler versin hesabını
Abi allahın adını verdim siltanem yaz şunu her okuduğunda beynimden vurulmuş gibi oluyorum gülmekten helak oldumbuchiyi bile kaptırdın zalim yönetim!
millete lokman bize siktanem!
Bu buchi nijerya lı her adamdan komisyon alıyor herhal...
Ooo paşam biz aynı lafları söylediğimizde like bile atmıyorsun![]()
Onyedika 30'du, Gueye 40'tı derken hepimizi çoktan razı ettiler bile. Mesela ben 30+Kutucu'ya fitim.Son gün olayi ye 35+5+kutucu sıkarız
Müge anliya gidelim o bulurKayboldu