Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico Ederson öncesi kelepire lookman çözmesin diye araya girip fiyat yükselten, edersonu bizim almamız için atleticodaki bütçeyi tarumar eden kobaniyi özledim ben :cry:

Tekke ulayi ye sen defans önünde dur al ver yap tamam demiş herhalde. Acayip eforsuz oynuyor. Folcarelli çok daha faydalı gözüküyor oyunda ilerde geride surekli

Eliti yönetim dedi dedin,okan demişti diyince de kendi kafasına göre mi söyledi yönetim vaad etmiştir diyosun bi karar ver

Fofana veratti gravenberch peşinde koşup son gün ndombele faciasını cart curt geçiyorum, daha bu yaz donnarummayı beklemek istedi adam cityi tercih edince de göt gibi kaldık uğurcana el mahkum 30 verdik,bak hep aynı boku yiyoruz

Şimdi normal bir insan ne yapar,bundan bi ders çıkartır

Peki şu an ne yaşıyoruz,fabyan ruiz belki gelir diye bekliyoruz,papgey için villarealin inadı belki son gün kırılır diye umut ediyoruz,peki noluyo sen bunları beklerken alabileceklerin ise başka yerlere transfer oluyor,fabyanla gueye de gelmeyince e alabileceklerin de gitti ya bak yine yana yakıla alakalı alakasız herkese teklif yapmaya başlıyosun,yönetim yüzünden değil okan yüzünden yaşıyorsun,kendi diyor alıyosak en kalitelisini alalım o yüzden bekliyoruz diye (canından çok sevdiğin hocana YALANCI demezsin herhalde)

Okan daha bu yaz bile orta saha aldırmıyodu,llkay maaşı indirdi de kendi kendini getirdi

Sen ise sanki bunu da yönetim yapmış gibi lanse etmeye kalkıyorsun ortayı yine boş bıraktılar diyerek ,okan 35e singo da singo diyeceğine o 35e 1 sağbek 2 os 1 de kanat aldırsaydı da kaan berkan yusufa talim olmasaydın koca devre

Senin bunu yine anlayacağını sanmıyorum ama gördüğün gibi yine yazdım,peki niye yazdım biliyomusun belki köşeye sıkıştığını farkedersin de artık belki dank eder diye
Ne köşeye sıkışacağım. Sen hala okuduğunu anlammakta ısrar ediyorsun...Ben diyorum ki okan ın ağzından çıkan her söz yönetimin ona verdiği sözlere istinaden söyleniyordur. Ona söylenen yalan ise o da o yalanı aktarıyor işte. Bunu da yönetim söylettiriyor işte... valla sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor... yine cımbızla çekip saçma bir şeyin üstünde debelenmeye çalışıyorsun... bak söylüyorum sana anlattıklarımı kavrayabilmen için senin çok ekmek yemen lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt