- 22 Ağustos 2010
- 33.134
- 38.033
- 3.033
Maç başlığında tagın vardı, gördün mü?Ortam çok gergin gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç başlığında tagın vardı, gördün mü?Ortam çok gergin gibi
Oluai boş boş dolanıyor sahada
Bunların yapacağı transfere sokayım delirtiyorlar adamıOrtam çok gergin gibi
Sen de okansın olum
Yandık deseneAyin 5 ine kadar surer
Bence malum başlığı açmalısın. Yoksa burda kan gövdeyi götürecek, yiğitler bir bir banlanacak.Ortam çok gergin gibi
Adamlar 35+Ahmedi kabul etmedi. Senin fit olman birler değiştirmiyor. 40 aşağısını kabul etmiyorOnyedika 30'du, Gueye 40'tı derken hepimizi çoktan razı ettiler bile. Mesela ben 30+Kutucu'ya fitim.
Ne köşeye sıkışacağım. Sen hala okuduğunu anlammakta ısrar ediyorsun...Ben diyorum ki okan ın ağzından çıkan her söz yönetimin ona verdiği sözlere istinaden söyleniyordur. Ona söylenen yalan ise o da o yalanı aktarıyor işte. Bunu da yönetim söylettiriyor işte... valla sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor... yine cımbızla çekip saçma bir şeyin üstünde debelenmeye çalışıyorsun... bak söylüyorum sana anlattıklarımı kavrayabilmen için senin çok ekmek yemen lazım...Eliti yönetim dedi dedin,okan demişti diyince de kendi kafasına göre mi söyledi yönetim vaad etmiştir diyosun bi karar ver
Fofana veratti gravenberch peşinde koşup son gün ndombele faciasını cart curt geçiyorum, daha bu yaz donnarummayı beklemek istedi adam cityi tercih edince de göt gibi kaldık uğurcana el mahkum 30 verdik,bak hep aynı boku yiyoruz
Şimdi normal bir insan ne yapar,bundan bi ders çıkartır
Peki şu an ne yaşıyoruz,fabyan ruiz belki gelir diye bekliyoruz,papgey için villarealin inadı belki son gün kırılır diye umut ediyoruz,peki noluyo sen bunları beklerken alabileceklerin ise başka yerlere transfer oluyor,fabyanla gueye de gelmeyince e alabileceklerin de gitti ya bak yine yana yakıla alakalı alakasız herkese teklif yapmaya başlıyosun,yönetim yüzünden değil okan yüzünden yaşıyorsun,kendi diyor alıyosak en kalitelisini alalım o yüzden bekliyoruz diye (canından çok sevdiğin hocana YALANCI demezsin herhalde)
Okan daha bu yaz bile orta saha aldırmıyodu,llkay maaşı indirdi de kendi kendini getirdi
Sen ise sanki bunu da yönetim yapmış gibi lanse etmeye kalkıyorsun ortayı yine boş bıraktılar diyerek ,okan 35e singo da singo diyeceğine o 35e 1 sağbek 2 os 1 de kanat aldırsaydı da kaan berkan yusufa talim olmasaydın koca devre
Senin bunu yine anlayacağını sanmıyorum ama gördüğün gibi yine yazdım,peki niye yazdım biliyomusun belki köşeye sıkıştığını farkedersin de artık belki dank eder diye
20+Kutucu teklifiydi reddedilen.Adamlar 35+Ahmedi kabul etmedi. Senin fit olman birler değiştirmiyor. 40 aşağısını kabul etmiyor
Forest ligde 17. sırada. Muhtemelen Avrupa Ligi’nde kasmayacaklar. Adamların amacı ligde kalmak. Bana sorarsan Plzen daha zorlu olur gibiydi.Juve çıktı diye seviniyoruz,
Forest çıktı diye karalar bağlıyorlar.
Adı geçenlerle rakip bile değiliz.
Her an kavga çıkabilir tetikte olmak lazım.Ortam çok gergin gibi
Güneşi balçıkla sıvayamazsın...abi o ismi anmasak ben masonum
cevap verdim yaMaç başlığında tagın vardı, gördün mü?