Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplantı sırasında Dursun Okana sana transfer mransfer yok demiş.

Okan bu duruma içerleyip ağlayarak ve küfürler ederek toplantı salonunu terketmiş.

haluk yüreklinin soyadı haluk tetikçi olarak revize edilip tier 5 sayılmalı

dursunun listesi farklı
okanın farklı

okan istemeyince gıcık kapıp bu haberi yaptırtdılar!

NET
dursunun liste

yüksek bonservis genc potansiyelli düşük maaş topcu

okanın liste 28 yaş üstü alınınca satılmayacak yüksek bonservisli gardi transferi

Hep gardinin alacagı büyük maliyetli isimlere gidilmesinin sebebi bu mu hocam

taraftarda dünya paralara alınan topcuyu gardi aldı diye övüyor gardiyi

yönetımde gardiye ses edemiyor bu yüzden ama farkındalar!

1 2 kere muhabirler adını cıkardı gardiye büyük para veriliyor yönetım rahatsız diye ama taraftar susturdu muhabirleri

Okan Gardi'ye para kazandırıyor, Gardi Okan'a nüfus kazandırıyor gibi duruyor, hayalleri Erden Gardi Okan üçgeni ama Dursun oyun büyük ben bu oyunu bozarım deyip uzun adam jokerini kullanıp Erden'i oyun dışı bıraktırmışta olabilir. Okan'da en geç sene sonu paket.

dursunun listesi farklı
okanın farklı

okan istemeyince gıcık kapıp bu haberi yaptırtdılar!

NET
Dursun başkanlık dönemlerine bak isimli oyuncu olursa parayı vermekten sakınmadı erden Timur kadar yönetici olmasada dursunda hep ismi cismi belli kalbur üstü oyunculara bastı parayı hep

Dursun başkanlık dönemlerine bak isimli oyuncu olursa parayı vermekten sakınmadı erden Timur kadar yönetici olmasada dursunda hep ismi cismi belli kalbur üstü oyunculara bastı parayı hep

lookman olabilir bu haberden sonra NET

okanın lookmanı istemediğine kalıbımı basarım!

Okan Gardi'ye para kazandırıyor, Gardi Okan'a nüfus kazandırıyor gibi duruyor, hayalleri Erden Gardi Okan üçgeni ama Dursun oyun büyük ben bu oyunu bozarım deyip uzun adam jokerini kullanıp Erden'i oyun dışı bıraktırmışta olabilir. Okan'da en geç sene sonu paket.

Rotasyona olur e dennis e mi güvenelim

Lemina’nin fit kalmasini saglamis oluruz

Lemina ve torreira fit oldugunda liverpool orta sahasini bile ele aldilar

Yedeklerden katki alamiyoruz

Dennis bizde her türlü oynar bosuna isim meraki pesinden kosuluyor

sürekli transfer istiyor çünkü genç oyunculara şans verip geliştirmiyor, bu eleştiri haksız bu arada başka hoca getirirsin sezon sonu olur biter

Dursun’un kulüpten 20 m euro alacağı vardı Cengiz seçildiğinde.

Parayı faiziyle istedi, Cengiz de sen banka mısın falan demişti.

İkinci dönemindeki şansı da Erden Timur, kulübün hakkını dahi savunamıyor.

Kulübün hocası tehdit edildi 1 ay sonra göstermelik açıklama yaptılar.

Burada tutarsa yolu bize düşmez daha
0bd8b2db77fba0805dece2dd71e03a2b.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskanin listesi farkli hocanin listesi farkli nasil bir sacmaliktir.Hoca liste verir yonetim onlarin arasindan maliyet olarak onay verir ya da vermez anlarim da bu durum net gosteriyor ki hic bir sekilde bu transfer donemine hazirlanmamislar.Gueye Oulai alirlarsa opup basiniza koyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt