Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursunun listedursunun listesi farklı
okanın farklı
okan istemeyince gıcık kapıp bu haberi yaptırtdılar!
NET
Hep gardinin alacagı büyük maliyetli isimlere gidilmesinin sebebi bu mu hocam
taraftarda dünya paralara alınan topcuyu gardi aldı diye övüyor gardiyi
yönetımde gardiye ses edemiyor bu yüzden ama farkındalar!
1 2 kere muhabirler adını cıkardı gardiye büyük para veriliyor yönetım rahatsız diye ama taraftar susturdu muhabirleri
Dursun başkanlık dönemlerine bak isimli oyuncu olursa parayı vermekten sakınmadı erden Timur kadar yönetici olmasada dursunda hep ismi cismi belli kalbur üstü oyunculara bastı parayı hepdursunun listesi farklı
okanın farklı
okan istemeyince gıcık kapıp bu haberi yaptırtdılar!
NET
Dursun başkanlık dönemlerine bak isimli oyuncu olursa parayı vermekten sakınmadı erden Timur kadar yönetici olmasada dursunda hep ismi cismi belli kalbur üstü oyunculara bastı parayı hep
Okan Gardi'ye para kazandırıyor, Gardi Okan'a nüfus kazandırıyor gibi duruyor, hayalleri Erden Gardi Okan üçgeni ama Dursun oyun büyük ben bu oyunu bozarım deyip uzun adam jokerini kullanıp Erden'i oyun dışı bıraktırmışta olabilir. Okan'da en geç sene sonu paket.
Rotasyona olure dennis e mi güvenelim
Herifin kafayi karıstırıp bitirmemiz peki 2 mactir berbat durumda adamOulai birakin beni gideyim diyor sanirim kenara ben oyle anladim

oulaï tsde kalsin istiyon di mi koftehorali bektaşın oyuncu yorumları ve full yabancılı 11lerinin patır patır patlaması bağırttı.
Bence, Gueye - Olai tartışması var içerde.haluk haberi niye verdi iyi okumak lazım
çok kritik bir haber
taraftarın önüne attı okanı