Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan farkının 3'e çıkmasıyla taraftarda oluşan sinerji ve motivasyonu yeniden yok ettiler. Bu zihniyet hüküm sürdüğü müddetçe Galatasaray'ın harici düşmanı ihtiyacı yok hakikaten.

Ulan arkadaş bu kadar alkoliği bir forumda nasıl bir araya toplamışlar, biri sinirleniyo öteki felsefe yapıyo, bi tane de futboldan anlayan yok

Futboldan en anlayan kim acaba forumda. Onu tespit edecez, sonra gidip tahminlerine bakacaz. Eminim sonuç hiç iç açıcı çıkmaz hsadhashdsa

Ulan illa size lookman alın demiyoruz onlar yıllardır türlü ayak oyunlarıyla bizim transferlere çomak soktularsa siz de sokun, mütekabil hareket edin yetti bu monşer centilmenliğiniz

Valla ağzımı bozmadan şöyle gerçekten hislerimi anca ifade edebilirim

Dursun başkan diyoruz da yolda görsem kültür icabı Dursun Abi derim, saygıda kusur etmem.

Yav anlamıyorum, neden böylesin, ya delirecem. Gerçekten kafam girsin parasına allah kahretsin parasını ibrasını mali kurulunu ya.

Ya benim dönemdaşlarımın, benim bir üst sınıf abilerimin veya alt sınıf kardeşlerimin UMURUMUNDA DEĞİL, SEN VE SENİN DÖNEMİNDEKİLERİN UMURUNDA DİYE belamızı bellediniz ya.

Vallahi yeter burama geldi, gidecem lisenin botanik bahçesinde deli gibi koşacam az kaldı

okan 6 ayda çöp etsin diye 30-40 vermedi diye leşsuna laf etmek ne kdr doğru ahbert
tepkinin yarısını okana yöneltsen alkış ikonu atardık

okan 6 ayda çöp etsin diye 30-40 vermedi diye leşsuna laf etmek ne kdr doğru ahbert
tepkinin yarısını okana yöneltsen alkış ikonu atardık

Hayrim sağolasın gece gece LEŞSUN'a güldürdün ya şu sıkıntılı halime

Okan hocaya şu transfer dönemi bitsin ve içerdeki muhabbetler bi açığa çıksın, ona göre tepkimi vereceğim.

Bari bu sene de biz şampiyon olalım fener seneye olsun.

Dursunun dolandırmasına sevindiğimiz tek olay bu. Gerisi hep bize zarar

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumdaki alkolik felsefecilerin artışı göze çarpıyor :

1769807002386.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt