Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.323
- 20.758
- 2.973
Puan farkının 3'e çıkmasıyla taraftarda oluşan sinerji ve motivasyonu yeniden yok ettiler. Bu zihniyet hüküm sürdüğü müddetçe Galatasaray'ın harici düşmanı ihtiyacı yok hakikaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan arkadaş bu kadar alkoliği bir forumda nasıl bir araya toplamışlar, biri sinirleniyo öteki felsefe yapıyo, bi tane de futboldan anlayan yok
Fatih Ürek ölmüş
Valla ağzımı bozmadan şöyle gerçekten hislerimi anca ifade edebilirim
Dursun başkan diyoruz da yolda görsem kültür icabı Dursun Abi derim, saygıda kusur etmem.
Yav anlamıyorum, neden böylesin, ya delirecem. Gerçekten kafam girsin parasına allah kahretsin parasını ibrasını mali kurulunu ya.
Ya benim dönemdaşlarımın, benim bir üst sınıf abilerimin veya alt sınıf kardeşlerimin UMURUMUNDA DEĞİL, SEN VE SENİN DÖNEMİNDEKİLERİN UMURUNDA DİYE belamızı bellediniz ya.
Vallahi yeter burama geldi, gidecem lisenin botanik bahçesinde deli gibi koşacam az kaldı
Ulan arkadaş bu kadar alkoliği bir forumda nasıl bir araya toplamışlar, biri sinirleniyo öteki felsefe yapıyo, bi tane de futboldan anlayan yok
okan 6 ayda çöp etsin diye 30-40 vermedi diye leşsuna laf etmek ne kdr doğru ahbert
tepkinin yarısını okana yöneltsen alkış ikonu atardık
Ulan Nedim bizde üzüldükte Kahraman ne abi yawAbi çok üzüldüm. Çocukluğumun kahramanları birer birer ölüyor.
Sayiyoruz tabi kanat oynayabilecek oyuncular30 tane kanat kim ya? Sane-Barış-Yunus. Sallai'yi sayıyor muyuz?