Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Nedim bizde üzüldükte Kahraman ne abi yaw
adhjsahdasdsadsa

Şaka maka böyle figürler ne kadar abuk subuk da olsa bana 90'lı yılların -evet evet biliyorum o zamanda da saçma sapan olaylar oluyordu- güzelim Türkiye'sini anımsatıyor.

90'lardan hiçbir şey kalmamaya başladı...

adhjsahdasdsadsa

Şaka maka böyle figürler ne kadar abuk subuk da olsa bana 90'lı yılların -evet evet biliyorum o zamanda da saçma sapan olaylar oluyordu- güzelim Türkiye'sini anımsatıyor.

90'lardan hiçbir şey kalmamaya başladı...
Nedim alkollüyüm bak,
şerefsiz evladıyım ağlarım

Fener'in almaya çalıştığı forveti bu istatistikler ve maliyetle biz almaya çalışsak ortalık yanarmış. Duran'dan iyi olma şansı yok net şekilde downgrade olur.

transferde hoca da eleştiriyi hak ediyor.
geçen sene dinamo kiev maçından sonra üçlü oynayacağım dedi.
ona göre transfer yaptık. sonra herhalde bir maç falan deneyip bıraktık. beğenip aldığımız cuesta k.paşa maçında 5 dk'da canımıza okudu.
istemediği lemina gelmese ligi verecektik.
şimdi de çok ne istediğini biliyormuş gibi gelmiyor. bir ön libero ismi geçiyor bir merkez.
rastgele gidiyoruz.

@Mert mert
Yeni transferimiz hayırlı olsun kendisine tekrardan hoş geldin diyorum 2. yarı takımımıza güç katacaktır. Sırada Yusuf Demir var aslanım Türkiye kupasında kendisini gösterip gereken cevabı verecektir.

Bu oyuncu sanırım bizde oynamayı istemiyor. Bakalım ilerki süreç neleri gosterecek

çocukluk kahramanım fatih ürek mi duygusal mesaj ulan manyak adam

yok yok dhsajdhsadsa

ondan sonra 90'lar hakkında mesaj attım baktım Hakan Kuzu yapıştırdı haha'yı

moralim bozuldu hani diyelim yerde oturmuş ağlıyorum

ve Hakan benim duygusal anımdan faydalandı gibi hissettim

Diri bir Yusuf Demir beni heyecanlandırdı sözleşmesinin son 6 ayında gerekeni yapıp 5 yıllık kontratı kapacaktır. Her şeyin bir başlangıcı var kimisi adaptasyonu 3-4 ay sürer kimisi hemen adapte olur kimisi 1 sene sonra bununki 4.5 yıl bekledi şu an değilse ne zaman be Yusuf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt