- 3 Haziran 2015
- 57.257
- 66.447
- 4.143
Daha da beter ettiği sakatlık başına birer Dollar alsaydi Forbes listesinin lideri olurdu şu anYener ince maaş yerine muayene başına para alsa daha çok kazanır lan kulüpte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha da beter ettiği sakatlık başına birer Dollar alsaydi Forbes listesinin lideri olurdu şu anYener ince maaş yerine muayene başına para alsa daha çok kazanır lan kulüpte
yönetimin köpekleri Okan Hocayi hedef almislar. alayi aynii su an bu nevzat haluk felan. Sizde defolacaksiniz
Azgın bir tırcıdan hangi konuda bir bilgelik bekliyodun ben anlamadım kiBüyüğümüzsün bilgemizsin diyoruz adama yaranamıyoz osman abe
Singo yeni transfer olur, hemde en iyisi, foruma bakma senSingo‘yu ne zaman adapte edecek acaba Sallai‘yi kesmesi mümkün değil Apo’yu da kesmez Davinson zaten banko Singo ortada kaldı
Singo sallaiyi cebinden cikarir nasil kesemez tanfield, sallai kulübeyle tanisacakSingo‘yu ne zaman adapte edecek acaba Sallai‘yi kesmesi mümkün değil Apo’yu da kesmez Davinson zaten banko Singo ortada kaldı
Kemerburgaz'da kolej havasıişte aradığım kolpalar bu ya adamsın jakob
Serdar Kelleci ile futbol öğreniyorum şu an beyler susun
Beppe Marotta uzman bi herifInter frattesiyi çakıp anında jones cekiyor. Duzgun ekip boyle olur.
Serdar Kelleci Skills aradığımız orta sahaSerdar Kelleci ile futbol öğreniyorum şu an beyler susun
işte aradığım kolpalar bu ya adamsın jakob
Parades Galatasaray'da