Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de karnımı acıktırdın, gidip eti petibör yiyeyim bari.Samsun simidi bu borumu yavvalla acayip kinlendim heriflere yeminim yemin.
Gs onbirinin hayvanlar gibi daha iyi olması bağırttı. :dUgurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Lang
Osimhen
Ederson
Semedo Skriniar Oosterwolde Brown
Kante Guendouzi
Musaba Asensio Lookman
En Nesyri
Yedeklere girmiyorum bile. dursun yok olacaksin yok
Karşı kıyıda ben olsam transfer açıklamasını bununla yaparım. Her türlü çok mânâsız bir açıklama.
Taraftarın kulüp kararları üzerinde etkisi en az olan kulüp bizimkidir. Söz hakkı olanlar için taraftar sadece “fan”dır. Burada liseliler ne isterse o olur “fan”larda onlar ne karar alırsa alsın varını yoğunu kulübe harcayıp deplasman deplasman takım peşinde koşmakla yükümlüdürtaraftar bu kulubun sahibidir
oyle davranmasi gerekir
Eyvah eyvah türkçe klavyede kaybolduğuna göre promil sağlamocu gibi korkuyorlar feramuz yoldasimdan
Çok haklısın reis, düşünsene Okan hoca dursun başkan yönetim falan okuyor burayıŞuraya gelip iki ttansfrr haberi iki gğzel anlamlı buram buram futbol zekası kokan yorum sapına kadar tepki görelim diyoruz…Yok arkadaş troll yuvası olmuuş nöbet.
Bende bakıyorum yorumlara gerçekten taraftar yönetim olayı tencere kapak misali..
Çok haklısın reis, düşünsene Okan hoca dursun başkan yönetim falan okuyor burayı