Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Lang
Osimhen

Ederson
Semedo Skriniar Oosterwolde Brown
Kante Guendouzi
Musaba Asensio Lookman
En Nesyri

Yedeklere girmiyorum bile. dursun yok olacaksin yok
Gs onbirinin hayvanlar gibi daha iyi olması bağırttı. :d

Kıcıyla inatlaşan donuna bırakır. Sayın özbek bu taraftar tarafından küfür yiye yiye gideceksiniz sonunuz buna doğru gidiyor. Öyle yanakları iktidar partisi mensuplarına sıktırmaya benzemez bu işler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karşı kıyıda ben olsam transfer açıklamasını bununla yaparım. Her türlü çok mânâsız bir açıklama.

Bir futbolcu’nun bu tarz islere girmesi son derece yanlis dogru’ya dogru

Zamaninda taylan ve ogulcan yaptiginda taraftar iki oyuncu’nun da icinden gecmisti ama tabi söz konusu osimhen olunca tolere ediyoruz dogal olarak

Yapmasa daha iyiydi bu tarz bir aciklama

1769809097060.webp

taraftar bu kulubun sahibidir
oyle davranmasi gerekir
Taraftarın kulüp kararları üzerinde etkisi en az olan kulüp bizimkidir. Söz hakkı olanlar için taraftar sadece “fan”dır. Burada liseliler ne isterse o olur “fan”larda onlar ne karar alırsa alsın varını yoğunu kulübe harcayıp deplasman deplasman takım peşinde koşmakla yükümlüdür

Şuraya gelip iki ttansfrr haberi iki gğzel anlamlı buram buram futbol zekası kokan yorum sapına kadar tepki görelim diyoruz…Yok arkadaş troll yuvası olmuuş nöbet.
Bende bakıyorum yorumlara gerçekten taraftar yönetim olayı tencere kapak misali..
Çok haklısın reis, düşünsene Okan hoca dursun başkan yönetim falan okuyor burayı

En son böyle bir orta saha yetmezliğini Etebo'ya partner ararken çekmiştik ya. Basiretsiz Yusuf Günay ve Abdurrahim ile. Olm nası daha kötü olabiliyosunuz ya

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela keşke biz alabilsek. İstediğimizi verirdi orta sahada ver buna 30 milyonu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt