Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bushi baba hakli.. adam bu yasta artik paraya bakar.. ama kimse bu paralari ne yazikki sorguluyamiyor.. Kimse bu ligteki pislikleri gormuyor.. her zaman yanliz kaldik ve yanliz kalacagiz..
ne babası ya

düne kadar fb maçlarında kırmızı veya pen olunca dalga geçiyordu yine mi hiç şaşırmadım anca böyle kazanırlar diye twitler atıyordu

bugün 1 haber girse neyse, 5 kere aynı şeyi yazdı sabahtan beri fb lookman'a hakkettiğini veren takım, ona değer bu paralar diyor, yani bu yaşta paraya bakar demiyor diğerleri ona değerini vermiyor asıl demeye getirip duruyor

Her transfer dönemi aynı bizimkiler akşam pazarı bekliyor herkes bu sefer mener şampi diyor sonunda kimn şampiyon olduğu belli. Yangın şart ama kantarın topuzunu kaçırıp yönetimi hocayı mevcut kadroyu kötülemeye hacet yok. Efendi efendi yangınımızı yapıp sonucu bekleyelim

Dün gece zabi adinda bir oyuncu’yu getirenler vardi sabah iptal oldu

Bu gece de hedef ruiz galiba

Sabaha iptal olur

170 lerdeyim 250 sayfa olmus, var mi bir durum yoksa geceyim mi?

Al ödülünü :

1769813422991.webp

Goretzkayla ilgilenen adama ana avrat soverim ben..1 yil icinde sergio oliveira olur bizde birakin almanyada kalsin disiplin falan 3 sene daha takilir bir yerlerde

@Göktuğ Çakırlar forumdaki narsistleri mıknatıs gibi çekiyor 👀😍 " Çok hassassın " Göktuğum Red Flag ı görmüş olmalısın 👀👀

lan yürğ git döverim seni haaaa
benim eşimin kızkardeşinin hastalığı var
onun için biraz halden anlarım

Allshdan düşündüğüm çıkmadı
normal sordum
eğer öyle birşey olsaydı bizde tepki verirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt