Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.300
- 22.942
- 1.433
Lemina her mac 90 dakka oynarsa yine oluruzOrta sahaya transfer yapılmazsa ligin kalan kısmını izlemeye gerek yok, mevcut orta saha rotasyonu ile şampiyon olamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina her mac 90 dakka oynarsa yine oluruzOrta sahaya transfer yapılmazsa ligin kalan kısmını izlemeye gerek yok, mevcut orta saha rotasyonu ile şampiyon olamayız.
lan yürğ git döverim seni haaaa
benim eşimin kızkardeşinin hastalığı var
onun için biraz halden anlarım
Allshdan düşündüğüm çıkmadı
normal sordum
eğer öyle birşey olsaydı bizde tepki verirdik
Konuyu bilmiyorum ama çok hassasın genellikle narsizm jargonunda en sık kullanılan manipülasyon cümlesidir Okanım haşin erkeğimlan yürğ git döverim seni haaaa
benim eşimin kızkardeşinin hastalığı var
onun için biraz halden anlarım
Allshdan düşündüğüm çıkmadı
normal sordum
eğer öyle birşey olsaydı bizde tepki verirdik
Yok mu şöyle toptan anlayan bir boksör Mc Tominay gibi ortaya koyalım camiadan hakanım![]()
Alim Lemina beden dili olarak bir gözü hep kulübeye bakıyor. Ben güvenmiyorumLemina her mac 90 dakka oynarsa yine oluruz
Bugün 15 20 muhabbeti yapılıyordu bunun için de ne bu arkadaşEkli dosyayı görüntüle 313832
Adam yiyen os dedigin bu hocam
banla admirim seri kilictan gecir hepsiniNerden çıktı lan Ruiz yine
1 tane brezilyalı bir afet paylaşıldı hangi sayfada bilmiyorum o görülmeye değer onun haricinde sıfır gelişme170 lerdeyim 250 sayfa olmus, var mi bir durum yoksa geceyim mi?
Konuyu bilmiyorum ama çok hassasın genellikle narsizm jargonunda en sık kullanılan manipülasyon cümlesidir Okanım haşin erkeğim![]()
Direk baldiz diyebilirsin masonum
federasyon baskanin bize karsi durusu ztn neler olup bittigni gosteriyor…Oe ne olacak ki..
Ama bunu itin gtne sokacak adam yok işte bizde..
nedir rtas efendi yanginin cercevesiEfendi efendi yangınımızı yapıp sonucu bekleyelim
hakliAlim Lemina beden dili olarak bir gözü hep kulübeye bakıyor. Ben güvenmiyorum
iyice gurbolaşıyorum ne yazık ki
hastalık gibi birşey bu