Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen de haklisin alistik iste bu simarikliklara
kulup sirk gibi oldu iki senedir
kaniksadik
Abi doğru yönetim hayat kurtarır. Icardi ile şuan sözleşme yapılsın herkes hani bana der. Çünkü Icardi nin gram faydası olmadığı gibi sahada olduğunda 10 kişi oynuyoruz. Mesela bu dönem Icardi yollayacaksın abi. Torreira mırın kırın mı yapıyor gerekirse onu da. Lemina kontrat mı istiyor onuda ama senin planın olmadığı için ayaklar baş oluyor bu sefer . Transfer sezonundan önce mangalda kül bırakmadın, sonuç kaldı 3 5 gün.

Adamlar 2 sayfa fiziksel ozellikle dalga gecme tartismasi yapiyor kolapin dank diye attigi mesaja bak 😂
Aklima bir olay geldi... 2005 falan uni 2. Sinifiz icine kapanik bir arkadas sacini hafif sariya boyatmis o zamanlar cok garipti bir erkek icin ..Heralde tarz olsun dikkat cekeyim diye .Elemanla cok tasak gectik en son patladi bize herkes sustu neyse derse girdik.. Bir patavatsiz ev arkadasim var bu cocuk anfiden cikarken sacini ilk kez gormus eli atti arkasina "Yavrum nataşa geceligin kaca dedi " herkes yerlerde o eleman da sinirden guluyor ..

Bu arada şampiyonlar ligi bitti, bahane de kalmadı.

Lazio maçına bakıyordum Taylor 4 maça çıkmış bile. Millet transfer yapip çatır çatır oynatıyor biz aldığımız adam mart ayında oynamaya başlar mi diye bekliyoruz.

Lookmanı okadar çok övdüm ki

nazar değmeme ihtimali %0

rahat olun ;)
Tek guvencem mentali kuvvetli olmayan topcularin fenerde ayni sekilde devam ediyor oluslari.

Mesela Dzeko ve Tadic mentali kuvvetli adamlardi, Skrinar da oyle mesela. Ama Lookman icin aynisini soyleyemiyorum. O yuzden mesela cok dertlenmedim fener alacaksa..

Ama Kante hayir, o olmamasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt