Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He ya 6 ay gecikmeli aldik vizeyi, abim capraz bag ameliyat olcak, tek yasadigindan destege geldik.

Gelir gelmez kacakci sandilar beni 10 tane cevik kuvvet geldi kenara cektiler, cantanra sigara var ne ayaksin diye. (Annem karton sigara getirdi bizim ordan, valizleri ben tasidigimdan cektiler kenara). Harbi anlik korktum alayi 1.95 m tipler bodyci gibi.

Aksiyonlu basladik.
Geçmiş olsun, kal bi şekilde dönme geri

Sonunda olayi malheiro ikilisinden Trabzon'a para aktaracağımızı olayi önceki takımında kulübede kart gördüğü için 3. Takım olup bir devre oynatamayacağımızı hepimiz biliyoruz beklemeye değmez

Lookman yerine sidiki almaları kısa vadede bizim için daha iyi olur, inş böyle bir şey yaparlar

Danua gelsin bari
dane GIF

Oulai yi de begenmeyen çok ki zaten forumda. Genç alacaksak bile dogru durust bir genç alınmasıni isterim ben danois i de izlemedim mesela fakat en azindan. Ayri Postta da belirttigim gibi fransa altyapıli , fransiz u20 milli oyuncu belli bi standartı potansiyeli vardır. Finlandiyalı , kuzey irlandalı'ya vs göre.
Oula'yi beğenmeyeni görmedim forumda 40 milyon olduğu için idi eleştiriler. Hatta zaten onun üstüne TS buluyor alıyor sen de bulup al deniliyordu. Genç alınırken bundan sonra ilk baktığım şey benim fiziği Jelert'e istatistik oynadığı maçlara baktığımda güveniyordum mesela ben ama bizde özellikle fiziği yüzünden olmadı şu an. İzlemesem bile fiziği sağlam bir gençse maliyetide uygun olacak tabi denenebilir noktasındayım. Magassa+ Danois mükemmel olur bence. Bunu yaparsan mesela sezon sonu Torreira ayrılıyor mu bunu da dert etmene gerek olmaz ama bu ikilinin bonservisi minimum 50 milyon euro ama toplam maliyeti Fofona kadar işte ona o maliyete gireceğine bu ikiliyi almak lazım.

Kessie ne durumda acaba

Mağarası garanti var
Bayadır Arabistan'da

Öte yandan acayip bi herif
Süper topçu her derdimize derman olur bitik değilse

Transferin bitmesine bu kadar kısa süre kalmışken listede 10-15 isim varsa vay halimize. Adı sanı duyulmamış bir çöp yada 10 milyon edecek adama 30 milyon verip kazıklanmak loading.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt