Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.442
- 91.435
- 5.093
An itibariyle Sami'ye engeli bastım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun, kal bi şekilde dönme geriHe ya 6 ay gecikmeli aldik vizeyi, abim capraz bag ameliyat olcak, tek yasadigindan destege geldik.
Gelir gelmez kacakci sandilar beni 10 tane cevik kuvvet geldi kenara cektiler, cantanra sigara var ne ayaksin diye. (Annem karton sigara getirdi bizim ordan, valizleri ben tasidigimdan cektiler kenara). Harbi anlik korktum alayi 1.95 m tipler bodyci gibi.
Aksiyonlu basladik.
Oula'yi beğenmeyeni görmedim forumda 40 milyon olduğu için idi eleştiriler. Hatta zaten onun üstüne TS buluyor alıyor sen de bulup al deniliyordu. Genç alınırken bundan sonra ilk baktığım şey benim fiziği Jelert'e istatistik oynadığı maçlara baktığımda güveniyordum mesela ben ama bizde özellikle fiziği yüzünden olmadı şu an. İzlemesem bile fiziği sağlam bir gençse maliyetide uygun olacak tabi denenebilir noktasındayım. Magassa+ Danois mükemmel olur bence. Bunu yaparsan mesela sezon sonu Torreira ayrılıyor mu bunu da dert etmene gerek olmaz ama bu ikilinin bonservisi minimum 50 milyon euro ama toplam maliyeti Fofona kadar işte ona o maliyete gireceğine bu ikiliyi almak lazım.Oulai yi de begenmeyen çok ki zaten forumda. Genç alacaksak bile dogru durust bir genç alınmasıni isterim ben danois i de izlemedim mesela fakat en azindan. Ayri Postta da belirttigim gibi fransa altyapıli , fransiz u20 milli oyuncu belli bi standartı potansiyeli vardır. Finlandiyalı , kuzey irlandalı'ya vs göre.
Ben ona razıyım 3 mevki yedekliyorKesin şu Shea Carles denen adamı iteleyecekler
Kıskanılacak transfer bakışı mi bunlar hocam 18 lik alajbegovic mi 30 m euroya lang mi1 aydır, 18'lik-20'lik ne idüğü belirsiz isimler için mi bekliyoruz? Rakibin Kante-Lookman zorlarken bunlar mı bizi hedefe götürecek?
25-30 a salacaklar
İhtiyacın var İcardi yok hükmünde osimhen cezalıyken santrafor oynar25-30a lookman olabiliyorsa ,ekuriside bizdeyken gidip alacaksın ben başlarım orta sahasına bilmem nesine.Gidip os de alacaksın ucuza veriliyorsa lookman da alacaksın.Ihtiyacin yoksa da alacaksın
sidiki diye bi topçunun tutma ihtimali yokNesri + Duran yollayıp 1 günde Sidiki + Lookman yapıyorlar.
Şirin baba sinir uçlarımızla oynamaNesri + Duran yollayıp 1 günde Sidiki + Lookman yapıyorlar.