Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.742
- 37.167
- 3.798
Oulai'yiyi ne yapacağız? Bize alanı savunabilen, fizikli 6 lazım.birkaç parsel satıp olayiyi 30 mülyona alalım derim
bunlar başka orta saha bulamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oulai'yiyi ne yapacağız? Bize alanı savunabilen, fizikli 6 lazım.birkaç parsel satıp olayiyi 30 mülyona alalım derim
bunlar başka orta saha bulamaz
Guessand'ı aldı PalacePalace kesin bi santrfor alcak
Guessand kiralik ya da Larsen isi olmazsa
eger istiyolarsa Sidiki Cherif'i alirlar
Fb kesin aliyor diyen guvenilir kaynak yok
dur bakalim nolcak
benim bildigim Fb herkese teklif yukseltip pazartesine kadar kante lookman cherif hepsini cozer
Yani aslında saf 8 saf 10 saf 6 da lazımtopu defanstan ileriye çıkaracak doğru top dağılımı yapacak adam lazım.
3lü beki alıp 4lü oynatan 4lü beki alıp 3lüye geçen bir mentalitemiz var hangi profile ihtiyacımız olduğu önemli değil renktashOulai'yiyi ne yapacağız? Bize alanı savunabilen, fizikli 6 lazım.
Fabian Ruiz olursa çok tatlı olur ama onun yerine 40-50'ye Oulai'yi almayı denerlermukau-lemina
ederson-sara
fabian ruiz-yunus
leziz bir ortasaha rotasyonu
1 tane net 6
2 tane 6/8
2 tane 8/10
1 tane 10
ama bunu yapacak çapda bir futbol aklı yok
ne yazık ki

ŞL'de Juve eleyemeyeceğimiz bir rakip değil. Hedef 16'ya kalıp fark yemeden ŞL defterini kapamak olmalı artık. Önümüzdeki sene içinde şimdiden hazırlığa başlanmalı.40 mülyon harcayacağımıza 10ar milyondan 4er gence şans verelim ya tutarsa diyerekten
derim
Lookman zaten daha çok kanat ağırlıklı bir futbolcu Sane'nin Afrika şubesi (mevki olarak). ortasaha lazım bize.bu arada fb lookmanı alamıyorsa
40 verip almanın bir anlamı kalmadı
ama alırlarsa #dursunözbekistifa
Ne diyon lan sen sibooooopppppp?!Günaydın la futbol cahilleri
Yerine hemen Deniz Gül çekelim.tolgahandan daha iyi bir duyumcu buldum galiba
tolgahandan önce girmiş lang ve asprilla haberini
şimdilik takip edeceğim ama yaymayacağım hesabı
bokunu çıkarıyorsunuz
ben yazacağım buraya
ilk haberi vereyim bakalım tutturacakmı
arabistandan icardiye senelik 15 milyonluk teklif gelmiş
bizede 5 teklif etmişler
icardi karar verecekmiş bizimkiler dünden razıymış