Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Palace kesin bi santrfor alcak
Guessand kiralik ya da Larsen isi olmazsa
eger istiyolarsa Sidiki Cherif'i alirlar
Fb kesin aliyor diyen guvenilir kaynak yok

dur bakalim nolcak
benim bildigim Fb herkese teklif yukseltip pazartesine kadar kante lookman cherif hepsini cozer

Palace kesin bi santrfor alcak
Guessand kiralik ya da Larsen isi olmazsa
eger istiyolarsa Sidiki Cherif'i alirlar
Fb kesin aliyor diyen guvenilir kaynak yok

dur bakalim nolcak
benim bildigim Fb herkese teklif yukseltip pazartesine kadar kante lookman cherif hepsini cozer
Guessand'ı aldı Palace

Yani aslında saf 8 saf 10 saf 6 da lazım :asd: topu defanstan ileriye çıkaracak doğru top dağılımı yapacak adam lazım.

mukau-lemina
ederson-sara
fabian ruiz-yunus

leziz bir ortasaha rotasyonu

1 tane net 6
2 tane 6/8
2 tane 8/10
1 tane 10

ama bunu yapacak çapda bir futbol aklı yok
ne yazık ki

mukau-lemina
ederson-sara
fabian ruiz-yunus

leziz bir ortasaha rotasyonu

1 tane net 6
2 tane 6/8
2 tane 8/10
1 tane 10

ama bunu yapacak çapda bir futbol aklı yok
ne yazık ki
Fabian Ruiz olursa çok tatlı olur ama onun yerine 40-50'ye Oulai'yi almayı denerler :asd:

40 mülyon harcayacağımıza 10ar milyondan 4er gence şans verelim ya tutarsa diyerekten

derim

40 mülyon harcayacağımıza 10ar milyondan 4er gence şans verelim ya tutarsa diyerekten

derim
ŞL'de Juve eleyemeyeceğimiz bir rakip değil. Hedef 16'ya kalıp fark yemeden ŞL defterini kapamak olmalı artık. Önümüzdeki sene içinde şimdiden hazırlığa başlanmalı.

Riskli ŞL'den elenmiş olsaydık buna katılırdım, 1 tur daha bize çok para getirmeyecek +5-6 birşey gelecek belki ama pahalı sponsorların iştahını kabartmaya ve prestij açısından oyuncu tericihne etken olacak. O yüzden 40-50 ye iyi bir ortasaha çekmek elzem, ve yanına oluyorsa bir solstoperde satın alma opsiyonlu kiralık.

Zaten Lang + Ortasaha + Solstoper yazılmalı listeye.

bu arada fb lookmanı alamıyorsa
40 verip almanın bir anlamı kalmadı
ama alırlarsa #dursunözbekistifa

bu arada fb lookmanı alamıyorsa
40 verip almanın bir anlamı kalmadı
ama alırlarsa #dursunözbekistifa
Lookman zaten daha çok kanat ağırlıklı bir futbolcu Sane'nin Afrika şubesi (mevki olarak). ortasaha lazım bize.

Ayrıca 10 no olarak düşünüyorlarsa, Afrikadan 10 numara alınmaz, Avrupa yada Güney Amerikadan alınır.

Bence Afrikadan, kanat, stoper, forvet, önlibero, bek alınır ama 8 no, 10 no gibi pozisyonlar Avrupa ve Güney Amerikadan alınmalı.

Lemina ve Osimhen olmadığı zaman üstümüzden silindir gibi geçerler.
En azından biri yedeklensin

Bizim orta saha konusu belli ki sene başı kaleci konusuna dönecek.

Piyasada ne kadar çıkma orta saha varsa hepsine panikle teklif yapıp sonunda panikle tekrar TS kucağına gidecekler

Onun donusu olmaz, bunu satamayiz Turkiye'ye islemiyor. "Genc" Singo'yu yilda 5 milyona ikna edebildik. Sanki ondan cikabilecez. Ben de 28+ topcu istemem ama daha gencini uygun fiyata getiremiyoruz. Kaldi ki herkesi satacaz diye bir sey yok. Faydali olsunlar, kupa aldirsinlar yeter.

Fabian ruiz
Ederson
Gueye

Bu şekil toplam 60-70 maliyetli adamları unutun

Ya dünya kupasında oynamak için, takımında süre bulamayan adam alırlar kiralık

Ya da en fazla 10-15 bonservis 3,5-4 maaşlı birini alırlar.

Ayrıca stoper de almazlar ki bizi en çok bu patlatacak bence.

Madem para harcamıcaksın neden gittin ruiz’e ederson’a fofana’ya vs. Bu adamlar 10–15 lik adamlar mı? Kaç sanıyordun sen?

Neden İtalya turuna çıktın davul zurna. Havaalanında foto çektirmeler sanki mossad ajanı

Neden okan buruk daha önce yönetimi yalamaktan hiç pişman olmamış gibi çıktı (demek ki olmamış hakkaten) parasına puluna bakmıcaz basıp alcaz en iyisini dedi

Neden 28 ine geldik geçtik ve hâlâ transfer stratejisi belli değil bırak isimleri

Bunların hepsini siz yaptınız biz bişi yapmadık. Siz konuştunuz siz gittiniz siz söz verdiniz

Susaydınız bari rezil olmayaydınız

tolgahandan daha iyi bir duyumcu buldum galiba
tolgahandan önce girmiş lang ve asprilla haberini

şimdilik takip edeceğim ama yaymayacağım hesabı
bokunu çıkarıyorsunuz
ben yazacağım buraya

ilk haberi vereyim bakalım tutturacakmı

arabistandan icardiye senelik 15 milyonluk teklif gelmiş
bizede 5 teklif etmişler
icardi karar verecekmiş bizimkiler dünden razıymış
Yerine hemen Deniz Gül çekelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt