Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gelmek için dün fiyatını aşağı çekecek hareketler sergiledi hiçbir şey tesadüf değildir her türlü verilir.
Katılmam namümkün. Ne kadar sakar ve sıradan olabileceğini gösterdi ve ben 30 falan değil yarısını bile etmem ey GS yönetimi paranıza yazık dedi.

Marcao reyize kücük bi ara

bizim büyük büyük büyük dede aslen denizli yöresinden biri ve adı da ibik halit

halit dede sipahi olduğu için sefere filan çıkıyor sık sık hatta bugün bizim memleket olan çanakkaleye de öyle yerleşiyor

bu halit dede otranto seferine de çağrılıyor.. işte kadırgalara binip çıkıyorlar sefere varıyorlar otrantoda karaya çıkıyorlar

sefer çok başarılı olmuyor ama bizim dede işte takım lideri gibi o gün sipahileri ile italya içlerine doğru ilerleyebilen ender kuvvetlerden

işte ilerlerken bugün puglia tepesi denen yerden aşağıda bir yerleşim görüyor ve eliyle şurayı da alalım bari diyor

venedikli tercüman türkçe bilse de bari kelimesini daha önce duymamış tabi zannediyor ki bu yere türkler bari diyor ve çeviriyi şehirdekilere öyle yapıyor

şehrin adı böylece bari kalıyor

bizim soyad da işte halit dedemizin o hikayesinden mülhem 1934de bari olarak veriliyor

kulübün amblemi de denizli köklerimize ithafen konulmuş

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Manzambi Torreira
Sane Nkunku Lang
Osi

Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Sara Ilkay
Asprilla Yunus Baris
Icardi

O iki transferi yapin barisalim

topsuz oyun, defansif özellikler falan hepsi soru işareti yaw

millet kafayı yemiş gibi 35-40a okey oldu 3 aylık topçu için
Yav daha 19 yaşında, kaç yıllık topçu bekliyordunuz ki? Bu hususu da göz önünde bulundurmak lazım yorum yaparken. Bu yaşta bu olgunlukta oyun oynayan kaç topçu var? Haa fiyatının yüksek olmasının sebebi Oulai’den bağımsız, TS kafasından kaynaklanıyor. Ederi 20 civarıdır şimdi ki yurt dışı 15 civarı teklifler de geldi. Yani 20 ile bitirebilirlerdi. Ancak rakibe neden satayım anlayışı ve Oulai’nin bu ligde başarılı olması onu bizim için ne yazık ki pahalı yapıyor.

Şu edersin herkesı memnun edecek becerebilseler. Biraz da sane nın dılınden anlayacak adam almak lazım. Ederson lokman ederson oluaı bu sekılde bı paket herkesı memnun eder

Ben düsündüm ve Baris icin en uygun takim AMadrid. Orada ancak oyunu oturur. Akilliysa bu hamleyi yapar

Bu yönetim tüm forumu bu hale getirecek bu gidişle :

18130.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt