Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai sevmisen reis, üzdün.
Sevmek, sevmemek değil fazla fikrim yok Oulai hakkında, izlediğim sekanslarda bana dribbling dışında aşırı iyi gelmedi.

15 falan versek neyse, 30 üstü bedeller isteniyor, oralara çıkacaksak tam da 10 numara ihtiyacı elzemken Nkunku'yu alalım, ciddi fark yaratır onu demek istedim.

Sevmek, sevmemek değil fazla fikrim yok Oulai hakkında, izlediğim sekanslarda bana dribbling dışında aşırı iyi gelmedi.

15 falan versek neyse, 30 üstü bedeller isteniyor, oralara çıkacaksak tam da 10 numara ihtiyacı elzemken Nkunku'yu alalım, ciddi fark yaratır onu demek istedim.

Oulai'yi son maç haric 7-8 kere izledim, özet geçeyim düşüncende haklısın.

Takıma geldiği an evet bir faydasını görürüz, o da orta sahada her maç 1-2 defa orta sahayı yararak dribling üstüne pas atması olur zaten sen de bunu yazmışsın.

Geri kalan konulara gelecek olursak, 3 sene sonra da bugünkünden farklı olmayabilir. Yani elemanın zaten tavanı bu olabilir. Fiziksel gücü ve defansif müdahaleleri bir şeyler vaat etmiyor.

İş bitiren yöneticin yoksa (ki son 20 yıla bakarsak Haldun ve Erden'i sayabiliriz) ya menajer kucağına düşersin ya da kendi PR'ını yapan salakların avucuna

Her sene aynı teraneler bir bıkmadılar, şu transfer dönemi Avrupa’yla aynı tarihte kapanmadığı sürece bizim iş bilmez yönetimler hep aynı hataları tekrarlayacak
Koskoca bir transfer dönemi boyunca son 2-3 gün kala osimhen de olduğu gibi vitinha tarzı adamların milyonda bir gerçekleşen kadro dışı kalma ihtimalini bekliyoruz

Kero admin yine öğlenden içmeğa başlamış bizle taşşak geçiyor forumdan şöyle 5-6 saat uzaklaşalım

On no ihtiyacımız var, dediğin topçuyu pek tanımıyorum. Ara pasları, dripling becerisi, oyun zekası, hızı ve daha 19 yaşında bu performans beni heyecanlandırıyor açıkçası. Ederi maalesef 15-20 civarı. 30 üstü yüksek olsa da, korkarım bu yönetim o 30 artıyı çarçur edecek. İşte Cursta vs vari birileri gelecek ve biz yine soyulmuş hissine kapılacaz. Üstüne üstlük maaş da verecez

Oulai'yi son maç haric 7-8 kere izledim, özet geçeyim düşüncende haklısın.

Takıma geldiği an evet bir faydasını görürüz, o da orta sahada her maç 1-2 defa orta sahayı yararak dribling üstüne pas atması olur zaten sen de bunu yazmışsın.

Geri kalan konulara gelecek olursak, 3 sene sonra da bugünkünden farklı olmayabilir. Yani elemanın zaten tavanı bu olabilir. Fiziksel gücü ve defansif müdahaleleri bir şeyler vaat etmiyor.
Bu adam daha 19 yaşında. Haa mağarası varsa birşey diyemem ama yoksa, 19 yaşındaki adamın fiziksel olarak gelişmeme gibi bir ihtimal yok renkdaş. 22 yaşa kadar bu çocuk en azından fiziksel olarak gelişecek.

Lang takımla antrenmanlara başladı mı yoksa halen düz koşu mu yapıyor

Nkunku 8-10-sol kanat-yardımcı forvet ve santrofor oynamış santrafor dışında başarılı olmuş gibi. Santrafor oynatılmaya başlanınca çaptan düşmüş ofansif orta saha için 23 yaş altı bir defansif orta saha ile birlikte muazzam olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt