Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.081
- 12.304
- 1.823
Klasik Hakan haberleri de çıkmaya başladığına göre oluai yi harbiden alıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin aldigi para yönünden dedim hocam. Bizim icin icardi gidince dusunulebilirdi ama yine bulunabilirBiz de çok şans bulamayabilirdi ama Bjk yerine olsam alırdım 7 milyona mevcut piyasada zarar etme ihtimalin yok.
Suşi yavşağına bak Lookman Fenere gitsin diye kendisini paralıyor.
Bir de bu paraları hakediyor diyor ulan Avrupa’da net 9 m euro maaş alan 20-30 topçu falan var, Lookman kim de bunların arasına girsin
Bu onlar için problem değil Ali. Hull City'e yüksek bonservisle gönderir, hem yer açarlar hem de limit.Fener maç pazartesi 02.02, avrupada transfer dönemi 03.02de bitiyor. Fener 3 transfer yapacaksa 3 adam göndermeli
Doğru, bizim 2 tane boşluk var ona rağmen yapamıyoruzBu onlar için problem değil Ali. Hull City'e yüksek bonservisle gönderir, hem yer açarlar hem de limit.
Bu sene Olayi'yi alalım Inga Inga iyiyse seneye onu da alırızınga ınga mı daha iyi oulai mi
Adamin sucu yok sayin adminim Osimhen den dolayi o bufaloyu biz unlu ettik.Bizden prim kasti simdide fb taraftarindan kasiyor.Suşi yavşağına bak Lookman Fenere gitsin diye kendisini paralıyor.
Bir de bu paraları hakediyor diyor ulan Avrupa’da net 9 m euro maaş alan 20-30 topçu falan var, Lookman kim de bunların arasına girsin
hücumda yerleşimimiz, top tutamamamız, kreatif oyuncu eksikliğimiz hepsi savunmayı dağıtıyor. canavar ortasaha + 10 no tüm şeyi çözerbence tam tersi
ilerde daha kısırız bu sene defansif açıdan daha iyiyiz
geçen yıl uefa / bu yıl CL atılan yenilen gol sayısı gösteriyor bence bunu
Kısırlık değil abi ya demek istediğim şu benim takım bir tutuluyor çözemedim bunu bakıp kalıyorlar hücumdaki sorunumuz osimhenin uzun süre uzak kalması ve barışın performans düşüşübence tam tersi
ilerde daha kısırız bu sene defansif açıdan daha iyiyiz
geçen yıl uefa / bu yıl CL atılan yenilen gol sayısı gösteriyor bence bunu
TS gerçekten Nhaga'yı aldıysa Oluai kesin bizdedir. 35 milyon ödemeleri varken Oluai'yi satmadan onun bölgesine ekstra para verip adam alma lüksleri yok.Klasik Hakan haberleri de çıkmaya başladığına göre oluai yi harbiden alıyoruz