Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik Hakan haberleri de çıkmaya başladığına göre oluai yi harbiden alıyoruz

Suşi yavşağına bak Lookman Fenere gitsin diye kendisini paralıyor.

Bir de bu paraları hakediyor diyor ulan Avrupa’da net 9 m euro maaş alan 20-30 topçu falan var, Lookman kim de bunların arasına girsin

Bunlar da ayrı bir çete, herkes birbirini tutup bir yerlere sokmaya çalışıyor felaketler

Dün köln wolfsburg maçını izledim, kölnün forveti ragnar ache ele avuca sığmayan tam bir azman bizim ligde 20den aşağı atma ihtimali yok çok hızlı, güçlü, çalışkan, her hava topunu alıyor, bağlantı oyunu da oynuyor

Bu reziller herkes 3 üne kadar transferi yapsın. Zaten 5 inde veriliyor diyorlardır

Fener illa şampiyon olsun demem ama olursada belki bu şer bize hayır olur. Bir şampiyonluk gelecek diye vasat yonetim ve vasat hocayı cekiyoruz

Suşi yavşağına bak Lookman Fenere gitsin diye kendisini paralıyor.

Bir de bu paraları hakediyor diyor ulan Avrupa’da net 9 m euro maaş alan 20-30 topçu falan var, Lookman kim de bunların arasına girsin
Adamin sucu yok sayin adminim Osimhen den dolayi o bufaloyu biz unlu ettik.Bizden prim kasti simdide fb taraftarindan kasiyor.

bence tam tersi

ilerde daha kısırız bu sene defansif açıdan daha iyiyiz

geçen yıl uefa / bu yıl CL atılan yenilen gol sayısı gösteriyor bence bunu
hücumda yerleşimimiz, top tutamamamız, kreatif oyuncu eksikliğimiz hepsi savunmayı dağıtıyor. canavar ortasaha + 10 no tüm şeyi çözer

bence tam tersi

ilerde daha kısırız bu sene defansif açıdan daha iyiyiz

geçen yıl uefa / bu yıl CL atılan yenilen gol sayısı gösteriyor bence bunu
Kısırlık değil abi ya demek istediğim şu benim takım bir tutuluyor çözemedim bunu bakıp kalıyorlar hücumdaki sorunumuz osimhenin uzun süre uzak kalması ve barışın performans düşüşü

Klasik Hakan haberleri de çıkmaya başladığına göre oluai yi harbiden alıyoruz
TS gerçekten Nhaga'yı aldıysa Oluai kesin bizdedir. 35 milyon ödemeleri varken Oluai'yi satmadan onun bölgesine ekstra para verip adam alma lüksleri yok.

Keşke Nhaga'yı biz alsaydık 20 milyon cepte kalırdı.

buchi bu saatten sonra lookman'la dost ol yobo'yla arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt