- 21 Ocak 2010
- 72.819
- 51.244
- 5.003
fenerin maclari gollu gecerse onu takip ederiz artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların derdi para değilkiatleticodan hemen birini kiralayalım 10 milyona![]()
Yükseltsin biraz koduklarimAtletico Lookman için maaşı yükselttiği an alıyormuş.
Oblak 5.5, akvarez 3.5 okudum bir yerdeAdamların derdi para değilki
Hangi enayi 9 m euro net verir Lookman’a
Atletico max net 5 bandına çıkar. Alvarez bile net 10 almıyordur.
atletico alacak gibi
3.5 olamaz 90 m euro bonservis verdiler adama.Oblak 5.5, akvarez 3.5 okudum bir yerde
Tüh alsalardi belki Nkunkuya girebilirdik
Aynen lookmani alamayan fener nkunkuyu alirdidaha iyi oldu bizimkiler gidip nkunku alamayacağı için fb alırdı bunu yine sinir olurduk
dursun elenecegimizi anlamis para harcamayin talimati vermis
Bu da başındakilerin suçu. Hiç mi otoriten yok?Dursun para harcamak istemiyorsan niye Okan gibi bir antrenörle çalışıyorsun. O zaman az malzemeden çok iş çıkaran hoca bul getir. Ama ağlama sonra takımdaki papazları yönetemeyince. Bir takımda bu kadar papaz olmaz kardeşim biraz da görev adamı alın. Gabriel Sara bile papaz olmuş herkes çok cıvık çok rahat. Genç koşacak adam amele topçu getirin.
Yükseltecekler sanırım. Al Hilal'den Marcos Leonardo'yu istiyorlardı bir de sanırım onunla da görüştükten ve onun da maliyeti yüksek olunca tekrar teklif yapmışlar Atalanta'ya.Atletico Lookman için maaşı yükselttiği an alıyormuş.
3.5 olamaz 90 m euro bonservis verdiler adama.
Oblak 5.5, akvarez 3.5 okudum bir yerde