Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Tromso'dan Jens Hjerto-Dahl'ı 8 milyon euro + 1 milyon euro bonus karşılığında transfer etmeye çok yakın. (Foot Mercato)

Bunlar bile iki os aldilar + mert kömür alip ndidi + orkun ile 5 leyecekler

Rulli munetsinin kafasına vuruyor ve penaltı

Yüzde ısrar etmeyin doksanda olur
Transfer dediğiniz noksanda olur
Transfer yok diye böbürlenmeyin
Futbolcu arayan topçusundan olur

Yarısı vergi düş net rakamlar bunlar
175ed21e426e3d43e0bf6e114aa2c262.jpg
Bende gördüm ama capology biraz daha az gösteriyor

Tamamen varsayım;

Mehmet Özbek ismi çok fazla dillendirilmeye başladı, özellikle yönetim istifa sesinin gelmesinden sonra...

Mehmet Özbek bence Dursun'un aklına şöyle işledi; valla Dursun abi sen kalk 80'e Osimhen al, onu bunu al, bankalar birliğinden çıkar... Senin bu yaptığını kimse yapmadı, buna rağmen durum bu. Senin yöneticilerinin beceriksizliği ve kusura bakma ama Okan hocanın istediği oyuncular... Boş ver onların istediği oyuncuları alma, kiralık getir Osimhen gibi, iyi çıkarsa alırsın...

Galatasaray taraftarının hiçbir yeri kalkamadı 2 tane marcao luyindama gibi toplam 15m euro adam alsalar 2. Ligden olsalar bile bunlara biz güveniyoruz izledik deseler, Galatasaray taraftarı şuan mutluydu
Keşke herkes senin gibi düşünse. Aynı forumu/sosyal medyayı takip ediyoruz, yapma :)

Yalnız Kante+Lookman alamayıp Sidikliyle kaparlarsa sinerjiyi aptalca terse çevirmiş olacaklar yaw. Hiç girmeseler şu topa bizden hava olarak iyiydiler

Bu danois nasıl bir herif az bucuk bilen var mı ? bu arada bezdirme politikası uygulayıp en son kötüye tamah ettirmelerini ben kabul etmiyorum eğer iyi bir adam alınmayacaksa kimseyi almasınlar istemiyorum. Tamam ulan bunlar bunlar olmadı bari şunu alın denilebilecek hiç biri adama kabul değilim. bunlar bunlar denilenlerden biri gelmek zorunda o olmayanları olduracaklar liste büyük sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt