Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer taraftarları gitsinler de gerçek taraftarlarla başbaşa kalalim

Matondo zaten 17 değil mi yaw. Danois ya da Mukau gelebilir

2 ay sonra 18 olacak getir ailesiyle beraber sorun olmaz.Danois için kötü yorum yaptığım maçta bunu beğenmiştim mesela , ulan fb bile ikna ediyor fransadan genç çocuğu biz clde oynamamıza rağmen getirmiyoruz şöyle birini

2 3 sezondur aptal aptal para saçtılar
tam transfer gerektiğinde transfer yapamıyolar. akademi zaten geberik, tek bi oyuncu çıkaramıyor. sağlık ekibi desen sakat olmayan adamı sakatlıyor

neden bu cahil cuhela heriflere sürekli mahkum bu kulüp. kaderin elinde oyuncağız resmen ya hu

Baskan şunun farkinda olmasi lazim
Psikolojik üstünlük 4 yıldır bizde kalmış surda 15 hafta sen sampiyon olursan kimse sana genel krulda maliyet eleştirisi yapmaz yine secilirsin.

Gerekli takviyeleri yapman gerek

Can armando 1 kez daha özel uçakla istanbula getirilecekmiş

Bu sefer imzaları atıp taraftarı mutlu edip gövde gösterisi yapmak istiyomuş yönetim

nhagaya şöyle bir baktım kesin istemişizdir

- boyu kısa
-güçlü ve top kapıcı değil
-dribling yok
-maestro ve oulainin benzeri bir herif

yani bizim teknik heyetin sevdiği ama modern futbolda eksik özellikleri bulunan bir oyuncu

alırız da bu adamı

Bu borç ödemek için kısa vadeli ama yüksek faizli faktöring borcu almaya devam ediyor iddiaları doğruysa Dursun kulübü batırmaya çalışıyor demektir, BBden niye çıktın o zaman.
Arsa vardır daha onları da halletsin öyle gider
En son bak Florya'yı hallettim sanıp gitti onun kulağını çekmişlerdir Florya tekrar bize düştü
Bu sefer emin olur elde bir şey kalmadığına

2 ay sonra 18 olacak getir ailesiyle beraber sorun olmaz.Danois için kötü yorum yaptığım maçta bunu beğenmiştim mesela , ulan fb bile ikna ediyor fransadan genç çocuğu biz clde oynamamıza rağmen getirmiyoruz şöyle birini
Abi sorun lisans çıkaramıyorsun 18’ini beklediğin için

Baya benzer profiller gibi duruyor, 2si de yarım sezonluk topçu biri için 30u kabul etmiyorlar diğerini 10a çok rahat alırsın

Akıl tutulması oulaiye bu kadar saplantılı kalmak
Denilene göre takımı 10 istemiş biz biraz daha indirim bekliyormuşuz. 7+bonusa biter iş eğer haberler doğru ve istiyorsak. Yok başkan transfer yapmıyorum yada illa Oulai'ye 30 sıkacağım diyorsa onu bilemem.

nhagaya şöyle bir baktım kesin istemişizdir

- boyu kısa
-güçlü ve top kapıcı değil
-dribling yok
-maestro ve oulainin benzeri bir herif

yani bizim teknik heyetin sevdiği ama modern futbolda eksik özellikleri bulunan bir oyuncu

alırız da bu adamı
Dribling yoksa Olayi'ye nasıl benzettin.

bunlar o kadar rezillerki wonderkid'in bile boktanını alırlar anca öyle bir yönetim bunlar işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt