- 4 Ağustos 2009
- 90.906
- 72.206
- 5.358
Transfer taraftarları gitsinler de gerçek taraftarlarla başbaşa kalalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Matondo zaten 17 değil mi yaw. Danois ya da Mukau gelebilir
Hay ağzını öpeyim beolm siz nankörsünüz
dursun özbek gibi bu kulübe bu kadar hizmet eden birini daha bulamazsınız
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bulemina ve torreirayı ligde dinlendirsek yeterli bana
Matondo zaten 17 değil mi yaw. Danois ya da Mukau gelebilir
Ne diyorsun Oulai'nin videoları hatırlatıyor mu?
Gs muhabirleri
Hepinizden iğreniyorum
EU için öyle de TR’ye izin yok diye hatırlıyorum. Arman’da Güner’in de 18 olmasını beklemiştikAvrupadan oldugu an sorun olmuyor.
Anca yazın kadroya dahil olur17 yaş gözüküyor. 17 yaşında oyuncuyu alabiliyor muyuz yurt dışından? Bilmediğimiz bir şart mı var acaba?
Arsa vardır daha onları da halletsin öyle giderBu borç ödemek için kısa vadeli ama yüksek faizli faktöring borcu almaya devam ediyor iddiaları doğruysa Dursun kulübü batırmaya çalışıyor demektir, BBden niye çıktın o zaman.
Türkiye ab'ye dahil değil o yüzden yaşını dolduramadan sözleşme imzalayamıyorsunAvrupadan oldugu an sorun olmuyor.
Abi sorun lisans çıkaramıyorsun 18’ini beklediğin için2 ay sonra 18 olacak getir ailesiyle beraber sorun olmaz.Danois için kötü yorum yaptığım maçta bunu beğenmiştim mesela , ulan fb bile ikna ediyor fransadan genç çocuğu biz clde oynamamıza rağmen getirmiyoruz şöyle birini
Denilene göre takımı 10 istemiş biz biraz daha indirim bekliyormuşuz. 7+bonusa biter iş eğer haberler doğru ve istiyorsak. Yok başkan transfer yapmıyorum yada illa Oulai'ye 30 sıkacağım diyorsa onu bilemem.Baya benzer profiller gibi duruyor, 2si de yarım sezonluk topçu biri için 30u kabul etmiyorlar diğerini 10a çok rahat alırsın
Akıl tutulması oulaiye bu kadar saplantılı kalmak
Dribling yoksa Olayi'ye nasıl benzettin.nhagaya şöyle bir baktım kesin istemişizdir
- boyu kısa
-güçlü ve top kapıcı değil
-dribling yok
-maestro ve oulainin benzeri bir herif
yani bizim teknik heyetin sevdiği ama modern futbolda eksik özellikleri bulunan bir oyuncu
alırız da bu adamı
Netleşene kadar isim vermesin onlardaBu yönetimin patlatmayacağı muhabir duyumcu vs olmaz. Kendilerinin bile ne yaptıklarını sanmıyorum. Basiretsizlik içinde savruluyorlar.