Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pztesi her sey belli olur. Hoca yarin mactan sonra belli eder hatta

Atletico neden lookman aldı gidip Sörloth’u fener’e vermezler inşallah

Hep eşik atlayabileceğimiz senelerde kendi yönetimimiz tarafından baltalanmamız acayip can sıkıyor, şu juventus varya şu haliyle gelebilecek en iyi takımdı o oldu. Kendimizi çeyrek finalde görmemiz gerçekten içten bile değil ama işte bazen komplolar dönüyorya yukarıdan düğmeye bastılar diye onların bile gerçek olmasına olasılık biçiyorum artık. 4 yıl emek vermişsin avrupa da istenilen bir noktaya binbir türlü zorlukla, elenmeler ile düşe kalka gelmişsin şuradan takımı fitilleyecekken yaptıkları şeye bakın şaka gibi ya.

Diyelim o nhaga yi aldik iyide potansiyel herif çıktı gerçekten. Ama sonrası? OB kimi geliştirdi hangi genci? kime ne kattı da bu 18 yaşindaki çocuğa alıp seviye attiracak. Dursun kafayı bu yöne kaydırdıysa bunu yapacak da bir adam bulması gerekiyor. Yoksa boş iş alırız sene sonu bir yere postalamaya bakılır.
Boeyi kim oynattı, barışı kim oynattı
Biri 30m a satıldı, diğerine 30+ teklif geldi bunları yaparken 3 yıl üst üste şampiyon

Nhaga yı Trabzon alacak gibi hissediyorum bizim iş bilmez yöneticiler 1 milyonun pazarlığını yaparken

😄 fena olmaz, liboşlar için diyorum bunu tabi. Ama normal taraftara diyeceğim, transferden ziyade yönetim üzerinde durması gerekirdi, gerçekçi değiliz. Sadece bir transfer obezliği var. İki transfer ile yine dursun ve Okan istedikleri gibi at sürecekler. Bu arada ilk girizgahta liboş yazdım kırmak amaçlı değil, çok gergin duruyorsun biraz latife amaçlı. Espiri anlayışım da çok iyi değildir kusura bakma
Yok gerginlikten değil taraftarin en sevdigi futbolcumuzdur osimhen şuan da muhtelemen. Ama yinede takimin onun disinda da ihtiyaclari var herseyi kapsayamiyor adam. Orta saha mesela :D Dursun ve okan zaten istedikleri gibi at suruyorlar bu arada rtaş oyle olmasa 2 senedir yaz, kış transfer rezilliği çekmeyiz. Yada oyun olarak ayni yerimizde saymayız 4 yildir giden gelen onca adama rağmen.

Şu amadaou onana yazın gelir inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt