- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Pztesi her sey belli olur. Hoca yarin mactan sonra belli eder hatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trans gelecek mi
Size söz veriyorum bu gece 00 00 a kadar bi isim düşecek ve yarın netleşecek
Sorloth sakatlandı diyorlardiAtletico neden lookman aldı gidip Sörloth’u fener’e vermezler inşallah
Doğru değil, gelmiş o da.Uçaktan ailesi çıkmış, Sidiklinin kendisi yokmuş diyollar
Boeyi kim oynattı, barışı kim oynattıDiyelim o nhaga yi aldik iyide potansiyel herif çıktı gerçekten. Ama sonrası? OB kimi geliştirdi hangi genci? kime ne kattı da bu 18 yaşindaki çocuğa alıp seviye attiracak. Dursun kafayı bu yöne kaydırdıysa bunu yapacak da bir adam bulması gerekiyor. Yoksa boş iş alırız sene sonu bir yere postalamaya bakılır.
Yok gerginlikten değil taraftarin en sevdigi futbolcumuzdur osimhen şuan da muhtelemen. Ama yinede takimin onun disinda da ihtiyaclari var herseyi kapsayamiyor adam. Orta saha meselafena olmaz, liboşlar için diyorum bunu tabi. Ama normal taraftara diyeceğim, transferden ziyade yönetim üzerinde durması gerekirdi, gerçekçi değiliz. Sadece bir transfer obezliği var. İki transfer ile yine dursun ve Okan istedikleri gibi at sürecekler. Bu arada ilk girizgahta liboş yazdım kırmak amaçlı değil, çok gergin duruyorsun biraz latife amaçlı. Espiri anlayışım da çok iyi değildir kusura bakma
Hoca mı? En son ederson için duyum veriyordu ki, edersonun fbye gittiği açıklandı.Pztesi her sey belli olur. Hoca yarin mactan sonra belli eder hatta
Öyleyse olumlu transfer yapamadan ortada kalsın fbSorloth sakatlandı diyorlardi
Matundo Paris FC'ye gitti zaten biz alamazdık 17 yaşında oyuncu yurt dışına bu dönemde gidemiyor.Ngaho ve matundo hadi
Kes sesini@Feramuz Kayalar akıllı ol!!