Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.241
- 22.907
- 1.433
taraftar sahaya girip sorumluları döverse şaşırmamHafta sonu maça çıkabilecek mi çok merak ediyorum. Sakatsa eğer kıyamet kopar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar sahaya girip sorumluları döverse şaşırmamHafta sonu maça çıkabilecek mi çok merak ediyorum. Sakatsa eğer kıyamet kopar.
Bunlardan bir şey bekleyip sinirlenen bizler asıl eşeğiz.2 saatde beklentim sifirin altina indi. Abv sizin, transfer yapan ṣerefsizdir
Herkes lamine yamal bulma peşinde ama gerçekler morutan cicaldau. Okadar kolay değil o işlerSidik balon bir herife benziyor.
Bu aspirilla icin yetenekli potansiyelli ama tam işlenmemiş adam diyorlar genelde. Biz kimi , hangi gençi işledik ki okan döneminde o nedenle bir şey yapmayabilir gibi geliyor. Digeri biraz daha oynamis bir seyler yapmiş bir adam o bireysel bir şeyler yapıp katkı verebilir muhtemelen de.Yunusu kesmemek için aldırmış çocuğu belli değil mi
Bize de alın transfer yaptık demiş oldu
Bunun kafa böyle çalışıyo
Hattta içinden inş katkı sağlayamaz da yunusu icardiyi ilkayı oynatamamazlık yapmam diye geçiriyodur
Yemin ediyorum böyle birisi bu adam
Hiçbirşeye kızmıyorum, taraftara yalan söylediklerine kızıyorum. Olabilir alamayabilirsiniz, ama yalan konuşmayın, istifa edin gidin. Kimse bişey demezBunlardan bir şey bekleyip sinirlenen bizler asıl eşeğiz.
Umarım bu iş bilmezlerden kurtulacağımız günler gelir.
Nene ve Kerem 45 üstü12m falan Ederson
10m Skirniar
40m Nene ve Kerem
8m Archie Brown
8m Asensio
Semedo imza parasi
Imza paralar hariç yazin 80m
30m Lookman
30m Guendouzi
6m Musaba
5-10 arasi genç forvet konusuluyor
Kante...
75-80m kis
Adamlar yazin harcadiklariyla beraber bu sezona imza paralari hariç sirf bonservisle 160m harcamis olacaklar. Crazy.
Italyada, Fransada (PSG dahil bile) ve büyük transferler hariç (Mbappe gibi) Ispanyada bile kolay kolay bu rakamlari harcayan takimlar yok, topclubs dahil.
Kulübü rezil etti vizyonsuz herifler geçen sene Osimhen-Lemina piyangoları çıkmasaydı görecektim boylarının ölçüleriniHiçbirşeye kızmıyorum, taraftara yalan söylediklerine kızıyorum. Olabilir alamayabilirsiniz, ama yalan konuşmayın, istifa edin gidin. Kimse bişey demez
Sara’nın yine 200 maçı vardı en azından
Böyle az maçı olan ve geliştirilmesi gereken adamları biz geliştiremiyoruz.
Genç alınacaksa da hayvan gibi oynamış biri olmalı.
Herkes lamine yamal bulma peşinde ama gerçekler morutan cicaldau. Okadar kolay değil o işler
FM oynuyormusun İskender?Reyis inş öyle olur ama duran konusunda da taaa astonda oynarken çöp dediğim 50 tane mesaj paylasmistim.Bunun özellikler biraz daha iyi