Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.470
- 8.819
- 1.698
Bunların biseyi beceremeyecegi 28 ocak dediklerinde belliydi zaten o yüzden kafa yormaya gerek yok. Artik bunlara sinirlenmiyorum bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmza mühür kaşeDuran ismi geçtiğinde ben de Aston dönemi izlediğim için bir halt yapamayacağını yazmıştım.
Lookman ise her türlü fark yaratır, en az Asensio, Talisca kadar artı sağlar bunlara.
ilk 11 özelinde hala çok öndeyiz ama ilk 11imizdeki adamlar düzenli oynayamıyor, doğru transfer de yapamıyoruz. Günden güne erir kadro böyle.
Bi ara bakarım reiseyv sen izleyip bizi bilgilendirirsin o zaman ufkumuz açılır
Akıyor işte 30 sayfadır fb konuşuluyorşu an akıyor olması gerekiyodu nöbetin
fb transferlerini vitrinden izliyoz gariban gibi
Marmush çöp oğlu çöp. Dün bizden biriydi. Ne buluyorsunuz bu adamdan?Çok acil Marmush yahut Ruiz + u23 DMC
Dünkü maçta foden da berbattı hocam.Marmush çöp oğlu çöp. Dün bizden biriydi. Ne buluyorsunuz bu adamdan?
Ruiz dünya kupasında. Kesin bilgidirRuiz duyumu yok mu
Fransadaki evinde yatıyordur muhtemelen sakattı en sonRuiz duyumu yok mu
Bunun icin sacmaliyorum diyorsun yani?Takımın daha iyi olmasını istiyorum ki bundan doğal bir şey yok.
Demek ki senin gibi vasata alışık değilim başarısızlığı kaldıramıyorum en ufak ihtimal varsa ortadan kalkmasını istiyorum.
Tamam kardeş gideriz, ne bu sinirAllah rizasi icin defolun gidin