Nedim Tokuyucu
İmparator
Hocam icardinin varlığıyla yokluğu bir. Bu durum taraftara nasıl yontulabilir kiBüyük ihtimal Sırada lucas var bir devir kapanıyor malesef bu şımarık büyüğen nesil çk arar bu kadroyu allah yollarını açık etsin!!
Hocam icardinin varlığıyla yokluğu bir. Bu durum taraftara nasıl yontulabilir kiBüyük ihtimal Sırada lucas var bir devir kapanıyor malesef bu şımarık büyüğen nesil çk arar bu kadroyu allah yollarını açık etsin!!
Hocam icardinin varlığıyla yokluğu bir. Bu durum taraftara nasıl yontulabilir ki
Seçim için yapıyorlar zaten. Galatasaray taraftarının gündemi ile ile Galatasaray kongresinin gündemi pek örtüşmez. Adnan Polat ve gsiad vs arkasına aldı mı, başkan zaten liseli, bir de liseli bir menajer seçti mi, koltuk hazır. Nasılsa borç yok, kasa dolu…öyle birşey olamaz
seçimi burnundan getirir herkes
Aga yerine aldığında dökülecek yav. Çalışıyor olsa bu takım Avrupa'yı bilmemde ligde boğup boğup atardı rakipleri teknik ekip yardım çığlığı atıyoryine alırız o zaman
ben dökülen sanchez koşmayan torreira izlemek istemiyorum
Receb'in çocukluğunu bilirim ben, trol olarak takılıyordu. Makama saygı göstereyim dedim işte, bi daha demem zaten sinirlerimi bozmakta.Mod kırması
1 ay önerdim dostum müthiş bişeyŞöyle bir topçu varmış
![]()
Kaishu Sano - Oyuncu profili 25/26
Kaishu Sano, 25, Japonya ➤ 1.FSV Mainz 05, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 30 Ara 2000, Tsuyama, Okayama, Japonyawww.transfermarkt.com.tr
okan hoca suclu ama oyuncu olarakta bakmak lazımAga yerine aldığında dökülecek yav. Çalışıyor olsa bu takım Avrupa'yı bilmemde ligde boğup boğup atardı rakipleri teknik ekip yardım çığlığı atıyor
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan Recep kafam gidip geliyor. Sen Osiyi sevmiyordun kafam İcardiye gitti. Kinlenme Galatasaray’a hizmet eden osi gibi klas bir oyuncuya…osimhen afrika kupası muhabbetine kinliyim dostum
bizi sampiyon yapmalı icerde fbye fln 3 atmalı anca gecer
kupa verdik o yokken
Maximin serbest kalmis. Cocuklarina karsi tekrar tekrar irkcilik yapmislar diye sözlesmesi fesih edilmis
Kalbim sizladi abi
Allah'ım forma ne kadar yakışmış, inanılmaz ya.cok yakısmıs
![]()
Fotonun güzelliği karnımı acıktırdıcok yakısmıs
![]()