- 3 Temmuz 2012
- 139.297
- 87.793
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana umarım Osimhen boydan girer.osimhenı ben sevmıyom hacı
Ben de ciddi ciddi aynısını düşünmeye başladım. Sanki bireysel çalışmayan herkes geriye gidiyor.Bireysel değil olay sadece. Bunun sebebi okan buruk işte. Sakatlanan topçuların eski formu bir daha yakalayamaması da bu sebepten. Doğuştan fizikalitesi olan bile geri gider mi ya.
sergi sendeki şu iyimserlik ve umut bende olsaydı şuanda muhtemelen hala bekar olur ve maldiv adalarında kendi barımı işletiyor olurdumKeita
Renato
Taha Şahin
Deniz Gül
fenere kupa verdikSana umarım Osimhen boydan girer.
En önemlisi bu. Giderken tü kaka yapmak alçaklıktır nankörlüktür. Gerekirse havaalanından yüzlerce taraftarla yollamak lazımGüzelce vedalaşalım , aldığı maaş geldiği nokta zaten malum herkes görüyor. Ama arkasından itibarsızlaştırmak bize yakışmaz umarım bku çıkmadan ayrılır artık.
Keita ve renato yakın dediler amasergi sendeki şu iyimserlik ve umut bende olsaydı şuanda muhtemelen hala bekar olur ve maldiv adalarında kendi barımı işletiyor olurdum
Nagatomo'dan beri sahada ayak basmadık yer bırakmayan topçu özlemimizi dindirir.Şöyle bir topçu varmış
![]()
Kaishu Sano - Oyuncu profili 25/26
Kaishu Sano, 25, Japonya ➤ 1.FSV Mainz 05, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 30 Ara 2000, Tsuyama, Okayama, Japonyawww.transfermarkt.com.tr
sneijderin gitmesi bize kadıköy fatihi belhandayı kazandırdı her şerde bi hayır vardırİcardi Galatasaray efsanesidir umarım efsaneye yakışır ayrılırız en son Sneijder ile güzel ayrılmamıştık, çok güzel rüya gibi 2 yıl yaşattı tadı damağımızda hala
En kötü çok iyi yedek olur gibi. Hatta 8 oynama potansiyeli de var.1 ay önerdim dostum müthiş bişey
Asprilla yerine alınırdı.Uygun maliyet ile.Bal yapmayan arı son tercihler sıkıntılı ama belki doğru yönlendirme ile iş yapardı.Maximin serbest kalmis. Cocuklarina karsi tekrar tekrar irkcilik yapmislar diye sözlesmesi fesih edilmis