Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çünkü öyle

sadece icardi değil genelde futbolcuları burada disipline edemiyoruz

icardi italyada olsa sakatlığının 5. ayında torinoda antrenmanda bireysel çalışıyor olurdu burada 1 sene arjantinde göt göbek büyüttü

buradaki ortamı hocayı bulamaz oyuncular

neredeyse enseye şamplak göte parmak durumu var burada
Okan buruk topçulara şu avansı vermese
Kaç tanesi onu sallar azıcık gider yapsa
Icardi Sane Osimhen filan 3 ayda yerler adami
Mecbur bunu yapmaya
Disiplin istiyorsan isimli dünyaca ünlü hoca getireceksin
Hocam Klop gibi biri olsa icardi İstanbul'dan dışarı çıkmaz bilirki formayı kaptirdinmi kulübede curursun

Kimse görmüyor mu bilmiyorum ama osimhenin ilk geldiği anla şu an arasında fiziksel olarak düşüş var

Bu adam her geleni düşürüyor
Biraz da topcunun kendisiyle alakali bir durum bence. Uc senelik sozlesme imzalamis yilligi 21 milyondan. Afrika Kupasindan yeni cikmis. Doner donmez uc gunde bir maclara baslamis. Duzelecektir. Juventus'a yazacaktir, DK'na gidebilirlerse kendini gostermek isteyecektir.

Tolgahan'ın bir şey bilmediği yüzünü gösterip video çekmeye başlamasından filan belli. Anlık popülerliğini etkileşime ve takipçiye çevirmek istiyor. Belli ki bilgi akışı kesildi.

Oyuncuların Okan Hocayı sevmesinin nedeni onları serbest bırakması zaten. Disiplinli sert bir hoca olsa İcardi ilk yıldan sonra kaçardı burdan. Baktı istediği zaman istediği kadar izin alıyor, istediği zaman İtalya'ya Arjantin'e gidiyor niye sevmesin ,ben olsam ben de severim. Ama ciddi bir mücadele ve fizksel sağlamlık ,taktik, teknik açıdan bu model tabiki yanlış. Ama Okan Hoca bu modeli uygulayamaz.

Uzun süredir icardi ikinci forvet olarak güvenilir durumda değil. Sınır da düşüyorken vedalaşmak gerekir. Tabi yerini doldurabilir mi bu beceriksizler o ayrı bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt