Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.254
- 4.689
- 1.223
bi zahmet galatasaraya karsi oynayamaz maddesi koydursunlarBu gerçekleşirse bizi İcardi'nin golleri ile eleyecekleri o kadar net ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi zahmet galatasaraya karsi oynayamaz maddesi koydursunlarBu gerçekleşirse bizi İcardi'nin golleri ile eleyecekleri o kadar net ki.
O kadar da etmezsin yaçok az
Teklif edilmesi için önce kendisinden ruza alınması gerekMauro Icardi Juventusa TEKLİF EDİLDİ
[@FabrizioRomano]
Juve yi kullaniyoradam kendı ıstemıs
Fabrizio Romano: "Icardi süreci, Juventus tarafından başlatılmış değil; oyuncu tarafından Juventus yönünde başlayan bir süreç. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum.
herhalde maaşıda kabul eder
Bravo fullsleeperTeklif edilmesi için önce kendisinden ruza alınması gerek
Demek ki kafada bitirmiş kral burayı
Kimse görmüyor mu bilmiyorum ama osimhenin ilk geldiği anla şu an arasında fiziksel olarak düşüş varOkan buruk gitmeden alınacak topçu ya da yazik
Taraftara da yazik Klubun parasına da yazik.
Adamda vizyon yok oyun planı yok çizilmiş set oyunu yok Idman yok biracılık var topcudan da anlamiyor
Adam gibi bir hoca gelsin Yusuf Demir Ahmet kutucu bile performans verir
Valla kilo vermiyorsa ya disiplinimiz yok ya çalıştıranlar iyi değil üstat. 1. Seçenekse zaten baştan karaya vurmuşuzYok hocam obye sövücez
Bunları bu hale getiren hep o
e çok belli değil mi kafada bitirdiği 100 kilo olmasındanTeklif edilmesi için önce kendisinden ruza alınması gerek
Demek ki kafada bitirmiş kral burayı
Hemen gitMauro Icardi Juventusa TEKLİF EDİLDİ
[@FabrizioRomano]
İcardi'ye kimse zorla bir şey yaptıramazJuve Icardi'yi eski formuna sokunca bizde oynamıyordu yaaa burayı sallamaz olmuştu diyeceğiz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiziksel düşüş mu var ?Kimse görmüyor mu bilmiyorum ama osimhenin ilk geldiği anla şu an arasında fiziksel olarak düşüş var
Bu adam her geleni düşürüyor