Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam kendı ıstemıs

Fabrizio Romano: "Icardi süreci, Juventus tarafından başlatılmış değil; oyuncu tarafından Juventus yönünde başlayan bir süreç. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum.

herhalde maaşıda kabul eder

keita
haraldson
parrott in

icardi
ahmet
kaan out

sallai davinson apo jacobs
keita torreira/ara
sane haraldson barış
osimhen

singo arda lemina eren
torreira ilkay
asprilla yunus lang
parrott

Okan buruk gitmeden alınacak topçu ya da yazik
Taraftara da yazik Klubun parasına da yazik.
Adamda vizyon yok oyun planı yok çizilmiş set oyunu yok Idman yok biatcilik evlatcilik var topcudan da anlamiyor
Adam gibi bir hoca gelsin Yusuf Demir Ahmet kutucu bile performans verir

Hain herifler! Hiç olmazsa şunu alın. Tabiri caizse it gibi koşuyor. En kötü süper yedek olur
Izlemeyen baksın

Okan buruk gitmeden alınacak topçu ya da yazik
Taraftara da yazik Klubun parasına da yazik.
Adamda vizyon yok oyun planı yok çizilmiş set oyunu yok Idman yok biracılık var topcudan da anlamiyor
Adam gibi bir hoca gelsin Yusuf Demir Ahmet kutucu bile performans verir
Kimse görmüyor mu bilmiyorum ama osimhenin ilk geldiği anla şu an arasında fiziksel olarak düşüş var

Bu adam her geleni düşürüyor

İcardi gitmeye istekliyse yavaştan yedek forvete bakalım. Listeye de forvet-orta saha ve lang yazılır muhtemelen

Juve Icardi'yi eski formuna sokunca bizde oynamıyordu yaaa burayı sallamaz olmuştu diyeceğiz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcardi'ye kimse zorla bir şey yaptıramaz

Dünya üzerinde bunu başaran tek kişi vardı o da gitti hayatından

Yani Juve değil İcardi isterse olur o iş

Kimse görmüyor mu bilmiyorum ama osimhenin ilk geldiği anla şu an arasında fiziksel olarak düşüş var

Bu adam her geleni düşürüyor
Fiziksel düşüş mu var ?
Fiziksel çöküş var city macinda önüne düşen topla kaleye kadar girecek adam topu ayaklarına dolaştırdı Osimhenin napolideki halinden eser yok

Bu kadar süre orta saha alamayanlar İcardi'nin yerini asla dolduramaz. En iyi ihtimal Deniz Gül'ü belki alabilirler ama ona da ihtimal vermiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt