Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 oyuncuyla anlaştılar

1- Eyüp Aydın

Diğer 3 ismi duyar duymaz Okan hoca Eyüp'ü geri çağırdı takıma

ahmetle yusuf niye hala takımda birde eyüp geldi şimdi. Yakıştırma yapıp değerlerini düşürmek istemiyorum daha fazla da gidin kardeşim.

3-4 futbolcudan biri gelecek diyor
Yandık eyvah

Atalanta'daki Krstovic'i izleyelim.
Berbat bir herif söyleyeyim lecce'den beri biliyorum atalanta'nın aldığı gün nasıl böyle bir mallık yaptılar diye şok oldum bir diğer elemanda napoli'nin udinese'den aldığı lucca serie a benim son dönemlerde gördüğüm en kötü forvet oyuncularına sahip olan lig olabilir.

icardi oyun mu ceviriyor!!

İlk 11ler düşsünde azcık heyacanlanalım, antep fıstıklarını hazırladınız mı kalkıın uyumayın aspirilla şov var

vay be
kaderde eşşeklerin yaşına geldikten sonra juventus forması almak da varmış

Lan (lafın gelişi lan kullanıldı renkdaş takılma) bu pislikte olsa şikeci de olsa juve… bu kadar da küçümsemeyin. Sadece Kenanı bile yeter. Yapmayın etmeyin renkdaşlar…
Yani orası tabiki öyle de bütün İtalyan takimlari arasında bence juve yine en yenilebilir takım bana göre. Atalanta Inter Napoli sistem takımları ve muhtemelen bu üç takıma karşı çok daha fazla zorlanırdık. Juventusun işleyen bir forveti yok bir kere

İcardi şu an giderse ne Torreira ne Sanchez oynar sezon içinde.

İkon biri devre arasında CL de rakibe satılması vizyonsuzluk ve şampiyonluğu da satmak olur.

Sene sonu gitmek isteyen gider.

Plaketi verilir sırta çıkar şampiyon olunur ve gider.

Psikoloji den hiç anlamayanlar gitsin der ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt