- 4 Ağustos 2009
- 90.734
- 71.900
- 5.188
Paramız yokmanu ugarte'yi oynatmıyor niye almıyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paramız yokmanu ugarte'yi oynatmıyor niye almıyoruz?
Lan (lafın gelişi lan kullanıldı renkdaş takılma) bu pislikte olsa şikeci de olsa juve… bu kadar da küçümsemeyin. Sadece Kenanı bile yeter. Yapmayın etmeyin renkdaşlar…Bu Juve yi eleyemezsek işimiz yoktur ztn UCL de
Berbat bir herif söyleyeyim lecce'den beri biliyorum atalanta'nın aldığı gün nasıl böyle bir mallık yaptılar diye şok oldum bir diğer elemanda napoli'nin udinese'den aldığı lucca serie a benim son dönemlerde gördüğüm en kötü forvet oyuncularına sahip olan lig olabilir.Atalanta'daki Krstovic'i izleyelim.
Yusufla eyüpü feshet gitsin. İkiside boş topçu.ahmetle yusuf niye hala takımda birde eyüp geldi şimdi. Yakıştırma yapıp değerlerini düşürmek istemiyorum daha fazla da gidin kardeşim.
Yani orası tabiki öyle de bütün İtalyan takimlari arasında bence juve yine en yenilebilir takım bana göre. Atalanta Inter Napoli sistem takımları ve muhtemelen bu üç takıma karşı çok daha fazla zorlanırdık. Juventusun işleyen bir forveti yok bir kereLan (lafın gelişi lan kullanıldı renkdaş takılma) bu pislikte olsa şikeci de olsa juve… bu kadar da küçümsemeyin. Sadece Kenanı bile yeter. Yapmayın etmeyin renkdaşlar…