Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.351
- 77.577
- 4.218
Bana fark etmez almayabilirler şampiyonluk giderse defolup giderler yine win - win olacak.Ama sampiyonluk da tehlikede. Eger olamazsak daha buyuk sorun olacak. Isin diger yani da bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana fark etmez almayabilirler şampiyonluk giderse defolup giderler yine win - win olacak.Ama sampiyonluk da tehlikede. Eger olamazsak daha buyuk sorun olacak. Isin diger yani da bu
Değil.Vermeeren Sergio Oliveira kasa bi oyuncu sanirim
Trabzon'un 30 m euro ödemesi ve ismi geçen Nakamura'ya 10 m euro teklif boşa değildir son gün 35 - 40 m euro arası kdv'li şekilde öderiz.Çok net şekilde Oulai'ye gidiyor süreç. Çok net şekilde.
Bari Oulayi + Lookman yapsak.
Hem lisenin hem Ankara’nın onaylayacağı başka kimse yok gibi.Su iklimde ben zannetmiyorum ki Dursun'u devirecek baskan ciksin. Cok zor bence.
soyle bi skaut raporu varDeğil.
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Bizdeki futbolcu analizi Google search -> …… FM26 statsBizdeki futbolcu analizi büyük ihtimalle " Allah'im, lütfen iyi çıksın "dır
üstteki seçenek güzel ama okan nasıl olsa bunları da 2-3 ay sürmeden takımın seviyesine çekip sıradanlaştıracak ve bizde sövmeye başlayacağız o yüzden enazından unutulmaz bir gece olacak 2. seçeneği seçmek daha akıllıca durmakta.Beyler Galatasaray'a Van Djk + Camavinga + Vinius aynı anda gelecek hemen yarın
ya da Dua Lipa'yla bi gece
Hangsi?
Ikisini birden nasil alacaz reis 40+35-40 isteniyorken oyunculara.Çok net şekilde Oulai'ye gidiyor süreç. Çok net şekilde.
Bari Oulayi + Lookman yapsak.
Oulai bonservis + Lookman kiralık(zorunlu opsiyon) tertemiz iş.Ikisini birden nasil alacaz reis 40+35-40 isteniyorken oyunculara.
Lookman'ı kiralık + zorunlu opsiyon ile veriyormuş Atalanta. Bushi dedi.Ikisini birden nasil alacaz reis 40+35-40 isteniyorken oyunculara.
Biraz da şey, buna leipzig 24m euro vermiş o zaman iyidir izlemeye gerek yokBizdeki futbolcu analizi büyük ihtimalle " Allah'im, lütfen iyi çıksın "dır
Ibo hacioglu kalp kirizi mi gecirmis?
Ibo hacioglu kalp kirizi mi gecirmis?