Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Play on mu off mu belli edecek orta saha gelmedimi daha

soyle bi skaut raporu var
Oyuncu tempolu koşan bir oyuncu o yüzden Sergio Oliveira ile alakası yok dedim ben. Son durumunu bilmem. Bize 6 no için ideal oyuncu değil benim görüşüme göre ben sert, ikili mücadelede iyi, fizik olarak cüsseli ve uzun pası da iyi olan bir 6 istiyorum. Menajer önerilerinden Vini Souza'yı alırdım ben mesela onun da uzun topundan pek emin değilim ama diğerlerine göre daha bizim ihtiyacımıza yönelik bir 6 no.

Bi kayseri mağlubiyeti hayırlı olurdu ama akıllanırlar mı sanmam.
Dönem ayın 6 sında falan bitiyor diye son güne mi bırakmak zorundasın?
Lig devam ediyor avrupa devam ediyor oyuncular patır patır sakatlanıyor kimsenin umrunda değil
Hoca denen kişi kasım ayında zor duruma düştük işi sağlam tutup kadroyu yeterli seviyeye getireceğiz diyordu 1 ay önce. Ne zaman yapacaksınız yav 10 maç kala mı?

yeni topcumuz söyle emojilerle süslü bi bicimde ansizin düsecek galiba

da_Barusso005.webp

gibi nöbet diyeceğim de o bile yok

Siktanemi scoutladim, sertlik yok oyuncuda. Bir iki pozisyona girince hemen gevsiyor. Deliciligi yok, stamina yok, 5 dk sonra nefes nefese kalıyor. Canı istediğinde oynuyor, maç seciyor. Ev sahibiyken rahat ama deplasmanlarda eli ayağına dolaşıyor. Toplu oyunda pasif. Soğuk havalarda iyiden iyiye oyunu kötüleşiyor, sahada kayboluyor. Boy ortalamasını da bayaa düşürür. Bazen defans arkasına hızlı atakla uzuyor ama istikrarlı değil.

Derken fener yedi golü:asd:

Siktanemi scoutladim, sertlik yok oyuncuda. Bir iki pozisyona girince hemen gevsiyor. Deliciligi yok, stamina yok, 5 dk sonra nefes nefese kalıyor. Canı istediğinde oynuyor, maç seciyor. Ev sahibiyken rahat ama deplasmanlarda eli ayağına dolaşıyor. Toplu oyunda pasif. Soğuk havalarda iyiden iyiye oyunu kötüleşiyor, sahada kayboluyor. Boy ortalamasını da bayaa düşürür. Bazen defans arkasına hızlı atakla uzuyor ama istikrarlı değil.

Derken fener yedi golü:asd:
Bu ne yav toy poodle yavrusu gibi adammış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt