Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Yönetim hepimizi Efkan gelse bayram yapacak hale getirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle olur evet zaten son haberlerde bu yondeydi karistirmisim yönetime sinirden.Oulai bonservis + Lookman kiralık(zorunlu opsiyon) tertemiz iş.
Önemli değil. Uzaydayız. Hepimizin kafası karışık.Böyle olur evet zaten son haberlerde bu yondeydi karistirmisim yönetime sinirden.
@Veli Baltacı
Alamaz Oula'yi bizim yönetim. Cuesta gibi bir oyuncu alırız.Trabzon'un 30 m euro ödemesi ve ismi geçen Nakamura'ya 10 m euro teklif boşa değildir son gün 35 - 40 m euro arası kdv'li şekilde öderiz.
Oyuncu tempolu koşan bir oyuncu o yüzden Sergio Oliveira ile alakası yok dedim ben. Son durumunu bilmem. Bize 6 no için ideal oyuncu değil benim görüşüme göre ben sert, ikili mücadelede iyi, fizik olarak cüsseli ve uzun pası da iyi olan bir 6 istiyorum. Menajer önerilerinden Vini Souza'yı alırdım ben mesela onun da uzun topundan pek emin değilim ama diğerlerine göre daha bizim ihtiyacımıza yönelik bir 6 no.soyle bi skaut raporu var
Sürekli bize dayatilan oyuncular ve red yemekten lookman in kiralik zorunlu opsiyon olacagi kafamdan ucmuşÖnemli değil. Uzaydayız. Hepimizin kafası karışık.![]()
umut yazınca algiladım anca :d
Bu ne yav toy poodle yavrusu gibi adammış.Siktanemi scoutladim, sertlik yok oyuncuda. Bir iki pozisyona girince hemen gevsiyor. Deliciligi yok, stamina yok, 5 dk sonra nefes nefese kalıyor. Canı istediğinde oynuyor, maç seciyor. Ev sahibiyken rahat ama deplasmanlarda eli ayağına dolaşıyor. Toplu oyunda pasif. Soğuk havalarda iyiden iyiye oyunu kötüleşiyor, sahada kayboluyor. Boy ortalamasını da bayaa düşürür. Bazen defans arkasına hızlı atakla uzuyor ama istikrarlı değil.
Derken fener yedi golü![]()