Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Tedesco'nun gözünü gördünüz mü? Harbi Duran dövmüş adamı galiba.

Bunların bence Lookman ile ilgili bir planı yoktu, resmen bu olay üzerine apar topar Lookman'a gitmişler. Duran'ı gönderip Lookman'ı almaya çalışıyorlar.

Yuh be. Kaosa bak. Şunun dışarıya sızmaması da, medyaya ne kadar yön verdiklerinin bir kanıtı. Şu olayın OSİ ile Okan Buruk'un arasında geçtiğini düşünsenize? Piksel piksel öğrenirdik her detayı.
Hem dr kisik ates Ibrahimden ve yanar doner SAC tan ogrenirdik. En cok da bu koyuyor bana su donemde

deme o zaman
niye alıntılıyon

her şeye pozitif kasıyon
bu ne ya

VERİYLE geliyoruz VERİ
size kalsa Jelert de CL'de bilmemkaç maçı ligde bilmemkaç maçı olan wonderkid sağ bekti
etiketle öpüp duruyolar Cimbomu

bu adam çöp uyanın ya
Oyuncuya pozitif kastığım yok. Tam tersi bize uygun değil diye yazdım zaten. Bizim oyun yapımıza uygun değil demek oyuncu çöp demek değil. Oyuncunun bir maçını bile izlemediğin Oliveira gibi oyuncu demenden belli zaten. Şu çöp bu çöp gibi yorumlar evet ziyadesiyle komik. Hala aynı noktadayım oyuncu bizim 6 nodan isteklerimizi karşılamaz, bizim için iyi transfer olmaz. Sertlik, alan savunma, ikili mücadelede istediğimiz tarz değil çünkü. Ona buna çöp dışında bir yorumun olsun da forumda tartışalım. X çöp, Y çöp böyle yorumların hizmet ettiği bir şey yok.

Çöp alsınlar demiyorum tabi. Abi sürdürülebilir değil 40 ona 30 ona 70 ona nereye kadar yav daha genç profillere yönelmek lazım.
Gidişat menemene ekmek banmaya doğru gidiyor zaten yemin ettim bu yönetim gitmeden 1 çakmak dahi alırsam adam değilim. Fiyatmıs yaşmış umrumda bile değil yeter her sene saf yerine konuldugumuz menajer önerileriyle transfer yapıyoruz.

Anti-Buruk tayfaya malzeme vereyim... Yönetim kimseyi alamasın da kadro dar kalsın, evlatları oynayabilsin diye bilerek o açıklamayı yapmış... falan filan...
İşin kötüsü evladı diye bir şey de yok bariz çekiniyor oyunculardan 😅

Bizim alt yapi derhal lağvedilmelidir

Mlada boleslav maçı, altyapıdan çıkan oyuncumuz Avrupa'da gol atmıştı. Yıl 2006, şimdi o golü atan herif TD oldu. O dönemden için bir efsane dolanır, Adnan Polat Vestel Manisa Galatasaray maçı izlerken Ardayi görür, bu çocuğu alalım der, yanındaki de zaten bizim oyuncu, Manisa'ya kiralık verdik derler. O dönemden bu döneme değişen tek şey daha da kötüye gitmemiz

Oyuncuya pozitif kastığım yok. Tam tersi bize uygun değil diye yazdım zaten. Bizim oyun yapımıza uygun değil demek oyuncu çöp demek değil. Oyuncunun bir maçını bile izlemediğin Oliveira gibi oyuncu demenden belli zaten. Şu çöp bu çöp gibi yorumlar evet ziyadesiyle komik. Hala aynı noktadayım oyuncu bizim 6 nodan isteklerimizi karşılamaz, bizim için iyi transfer olmaz. Sertlik, alan savunma, ikili mücadelede istediğimiz tarz değil çünkü. Ona buna çöp dışında bir yorumun olsun da forumda tartışalım. X çöp, Y çöp böyle yorumların hizmet ettiği bir şey yok.
uzun uzun yazınca anlamıyolar
ben o hatayı jelerette yaptım

basit kısa net yazacan
Vermeeren ÇÖP
almayın

hizmet ettiği şey GS'nin bekası
işe yaramacak heriflere milyonlar saçmamalıyız

Kral bu devran bi yerde dönmesi lazım bu sene şl den gelen para 3 adamın maaşını ödüyor sadece.

Sürdürülebilir değil.

okan buruk ve bu yönetimle imkansız tolgacığım

sistemsizlik, ego, kibir, futbol akılsızlığı olan yerde futbolcumu yetişir

bunu anca Erden Timur gelir yapar başkan olarak

bunlarla olmaz

onun için para varken fark yaratacak fırsat tranaferi doğarsa hemen almamız gerek
süreklilik için bu gerekli
gerisi faso fiso

ya bi şey diyim mi
yönetim

dinliyo musunuz
YİYOSA alın lan Vermeeren'i
hodri meydan

okan buruk ve bu yönetimle imkansız tolgacığım

sistemsizlik, ego, kibir, futbol akılsızlığı olan yerde futbolcumu yetişir

bunu anca Erden Timur gelir yapar başkan olarak

bunlarla olmaz

onun için para varken fark yaratacak fırsat tranaferi doğarsa hemen almamız gerek
süreklilik için bu gerekli
gerisi faso fiso
OB ye olan nefretin ilham verici kral.

Katılmak istemezdim ama durum bu. Ama bu devran dönecek bunu bizler yapacağız

Lookman opsiyonlu kiralık max 30 bonservise bitiyosa girmeliyiz o işe
Daha pahalıysa da oyuncu ve Atalanta'yı ayartıp Fb'yi bezdirmeliyiz ve yaza bırakmalıyız
Kritik 1 süreç bizi bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt