- 31 Aralık 2015
- 14.830
- 9.699
- 1.588
Her iddaasina varım olmo'ya taraftarın yarısı çöp çeker.Gavi ya da olmo gelecek diye anladım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her iddaasina varım olmo'ya taraftarın yarısı çöp çeker.Gavi ya da olmo gelecek diye anladım..
Sami'den sonra sana da engeli basacağım gibi duruyor şirin babaOlayi isteruk
Bu ligde sampiyon yapar, CL de playoff u gecirtir, son 16 yi bile gecirebilir. Ben de bunu istiyorum gercekten.Lookman
Makukao
Ümit
hadi yönetim hadi boş işleri bırakıp bunları al gel!
Niye ki dün Jakobs oynadı işte stoper oynayabilen sol bek.Bu arada sol stoperi saldık apokerime bişey olursa ahmed kutucu stoperde oynayacak. Yeni javier mascherano olacakmış
Sami'den sonra sana da engeli basacağım gibi duruyor şirin baba
Çöp alsınlar demiyorum tabi. Abi sürdürülebilir değil 40 ona 30 ona 70 ona nereye kadar yav daha genç profillere yönelmek lazım.Kim takar maliyeti yav sağda solda param var diye dolanırsan çer çöp için bile senden 30-40 istiyorlar en azından kaliteli adam alalım. planlama yok scout yok menajer kazıkları yeni cuesta'lar girecek yoksa
Gömdüğün paranın dönüşü olmaz. Daha genç profillere yönelmek lazım ayrıca Afrikalı popülasyonunun artması hoş değil
Yeni transfer Yamal bile olsa çöptur. Yeni gelin misali, bizde yüzler çabuk eskir, ya nasip deriz. Birkaç aya osimhen gönderip yerine haaland cekelimciler türerHer iddaasina varım olmo'ya taraftarın yarısı çöp çeker.
Kral bu devran bi yerde dönmesi lazım bu sene şl den gelen para 3 adamın maaşını ödüyor sadece.zaten Galatasarayda parayı gömdüğü gençlerden para kazanmasıyla ünlü bir kulupdur
okan buruk kullan at teknik direktörüdür
Magassa denemeye değer görünüyorGardi baba çözüyosa Magassa iyidir
%100Yönetimin bir bilmediği vardır arkadaşlar rahatsız olun
magassa gelsin bu kriterlerime uyuyorboyu 1.90a yakın
aygır gibi top süren
terlediğinde, forma üstünde olmasına rağmen six packleri belli olan
rakiplerin 2li mücadeleye girmekten korkacağı
siyahi 1 orta saha istiyorum
Hocayı seviyorum ama transfer dönemleri acayip saçmalıyor gerçekten