Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.112
- 2.077
- 648
Ahmedsiz 30, Ahmedli 35.. bende varım..35 verdim gitti üstüne Ahmed hediye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmedsiz 30, Ahmedli 35.. bende varım..35 verdim gitti üstüne Ahmed hediye.
30m€ ile yapılabilecek daha iyi bir şey düşünemiyorum30 a ulayi ye itiraz eder misiniz pay yok maaş 1.5
Ben direk çekerim abi
Çokayıp takımının sözleşmeyi oyuncusuna…….Çaktılar, Aspirini…
45 verip alsınlar abi hiç sorun değil bence. O maliyete girmek çok mantıksız yaş 28 29Lookman i da fener alırsa bir bardak soğuk içelim bu sene.
Aspirini dedik yav. Baş ağrısına iyi gelir.Çokayıp takımının sözleşmeyi oyuncusuna…….
Son gün oulai'yi alacaklar belli oldu. Zorunlu opsiyonla al lookman'ı da kaleye gidelim kardeşim yarım saat kaleye gidemiyoruz sane'den başka top taşıyacak oyuncu yok.
Aynen öyle 300 milyonluk takım argümanı tamamen safsata. 2 topcuyu çıkar 200 milyon. Biz real city değiliz kendimizi aştık 2 senedir. Arap takımlarına benzemeye başladık. Kadro kalitesi inanılmaz dalgalı100 milyonu iki oyuncuya veren takımda “Kale hariç nereye koyarsan oynar” dediğin adamın hiçbir bölgenin birince alternatifi olmaması gerekiyor. Absürtlük burda zaten.
Overpay olmak zorundasın orda ki o bile zor görünüyorAdı geçenlerden tavanı sınırsız tek adam Oulai dolandırılmadan halletseydik şu işi.
Fenerde momentum ciddi düştü. Bunun farkındalar ve Lookman çekmeye çalışıyorlar. Ama beyinsiz futbol akılları sayesinde çok yanlış yoldalar. Kaleci ve Santrafor lazım Lookman kovalıyorlar. ahahahah
Oulai diyor kisaca.Singo'yu niye onayladınız o halde sn Baskan?
Levent Tüzemen: "Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in doğru söylediği bir şey var; 'ben, futbolcunun yüksek bonservisli olmasına karşı değilim, yüksek para almasına karşıyım', çünkü o futbolcuyla yollarını ayırırken zorlanıyorsun. Dolayısıyla Galatasaray'ın bütçesel sorunu yok."
Sen en baştan beri kazıklanmaya meraklıydın zaten Allah'ın liboşu. Kolpa yapma.Olaiye 40 vermeye okay duruma geldim @Dursun özbek haberin olsun bezdirme politikan ise yaradı