Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün oulai'yi alacaklar belli oldu. Zorunlu opsiyonla al lookman'ı da kaleye gidelim kardeşim yarım saat kaleye gidemiyoruz sane'den başka top taşıyacak oyuncu yok.

Fenerde momentum ciddi düştü. Bunun farkındalar ve Lookman çekmeye çalışıyorlar. Ama beyinsiz futbol akılları sayesinde çok yanlış yoldalar. Kaleci ve Santrafor lazım Lookman kovalıyorlar. ahahahah

Şu an lig için saçma sapan bir transfere gerek yok. Eğer mantıksızsa alınmasın bence. Ben bu fenerden inan korkmuyorum.

100 milyonu iki oyuncuya veren takımda “Kale hariç nereye koyarsan oynar” dediğin adamın hiçbir bölgenin birince alternatifi olmaması gerekiyor. Absürtlük burda zaten.
Aynen öyle 300 milyonluk takım argümanı tamamen safsata. 2 topcuyu çıkar 200 milyon. Biz real city değiliz kendimizi aştık 2 senedir. Arap takımlarına benzemeye başladık. Kadro kalitesi inanılmaz dalgalı

Fenerde momentum ciddi düştü. Bunun farkındalar ve Lookman çekmeye çalışıyorlar. Ama beyinsiz futbol akılları sayesinde çok yanlış yoldalar. Kaleci ve Santrafor lazım Lookman kovalıyorlar. ahahahah

yauv herşeyden bağımsız lookman güç katar şunu niye anlamıyorsunuz ?!

Singo'yu niye onayladınız o halde sn Baskan?

Levent Tüzemen: "Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in doğru söylediği bir şey var; 'ben, futbolcunun yüksek bonservisli olmasına karşı değilim, yüksek para almasına karşıyım', çünkü o futbolcuyla yollarını ayırırken zorlanıyorsun. Dolayısıyla Galatasaray'ın bütçesel sorunu yok."
Oulai diyor kisaca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt