Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru haber icin sportcelli izleyelim biraz

Gueye, pahalı
Olayi, Trabzon vermiyor
Mangasa, Türkiye düşünmüyor
Onyedika, Brugge üst tura çıktı
Yirenki, yemiyor
Ocak transferi zordur.
Ummadık bariyerler devreye girdi.

Maestro, akıl değil mantık transferi... Türkiye'yi biliyor ligimizi tanımasına gerek yok gelip hemen adapte olur...

Hazır mıyız ?.

Fb'de Lookman iptal Sidiki Cherif mi geliyor? Oyuncu potansiyelli bir oyunca benziyor. Bu arada Fb'nin kontenjanı dolu ilk önce santraforlarından birini göndermeliler. Kante içinde Fred veya Edson'u göndermeliler.

Bizimkilerin yaptığı 28 Ocak muhabbeti fb-lookman için geçerli oldu

Şirin baba sinir uçlarımızla oynama
Angry Pierre Culliford GIF
Asıl yangın şimdi değil orta saha ismi düşsün ondan sonra onu bekliyorum gegenpress'e alacam.

Ben bu yönetimden, transfer ekibinden komple sıkıldım

Shea Charles skills videolarından bi şey anlaşılmıyo
Biraz tank gibi sanki bu herif. Nası bek oynuyomuş anlamadım

Bizimkiler 3 gündür üçgenin açılarını hesaplamakla meşgul olabilirler.

Danois bizde hiç iş yapmayacak bir oyuncu defansif farkındalık,rakip oyuncu takibi falan hak getire.Dripling,pas hadi iyi de karar verme falan hak getire direkt aman uzak olsun.O sidiki cheriff denilen veledi de çok beğenmiştim onu almasınlar anasını satayım hani wrexham yapıyordu

Buchi laba gs trollüğü yaparken lookman sonrası a.ercanlara dönüşse ne komik olr
Buchi bizimkinin kankası oldugundan trolluk yapıyor full takip ediyoe vs nijeryali diye değlki. Onuachu da var ts de misal takmiyor bile yine ayni sey olur.

En son Sami Yen ve bazı hesaplar böyle kafayı kuma gömdüğünde ansızın bir Cuesta girmişti şu an ki sessizlik yine sıkıntılı umarım en kötü Olayi girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt