Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sakin kalim diyorumda, bi insan hicmi akillanmaz, diyeceksinizki bunlar mööö, ozaman nasil islerinde servet sahibi oldular

Gerçekleri söylüyorum demek ki gerçekler dokunuyor.

2 Ocakta da bugün yaşananları söyledim tesadüf mü 7 transfer dönemi aynı şeyleri yaşıyoruz buna tepki vermeyenler utansın

İyi mi futbol oynuyoruz beğeniyorsanız kolay gelsin
Yalan dolan seyler yaziyorsun kanka. Olmamis seyi yazinca cok mu iyi yapiyorsun?

Adamlar bugun Duran ve Nesyri'yi gonderip diger ikisini almazsa nolacak senin yazdigin? Bunlari yapsinlar sonra aglarsin :D Daha olmamis bir sey icin aglayip trolluk yapinca basin goge mi eriyor? :D

Magassa’nın da kariyerinde 11 çıktığı 50 maç bile yok, bu tarz işlere ben karşıyım.

Singo da 25 yaşına gelmiş maç sayısı çok azdı

Böyle olup Boey dışında işe yarayan adam olmadı.
Boey 1 milyona alındı tutmasa önemli değildi zaten. Gidip singo'ya 30 sara'ya 20 milyon vermek mantıklı değil bence.

Aga yıllardır bu sportif direktör işini niye çözmüyoruz anlamıyorum. Koca yöneticilerin, başkanın transfer peşinde koşması bana çok amatörce geliyor. Hadi hakkıyla yapsalar neyse de, doğru dürüst yapamıyorlar da bu işi.

Boey 1 milyona alındı tutmasa önemli değildi zaten. Gidip singo'ya 30 sara'ya 20 milyon vermek mantıklı değil bence.
Sara’nın yine 200 maçı vardı en azından

Böyle az maçı olan ve geliştirilmesi gereken adamları biz geliştiremiyoruz.

Genç alınacaksa da hayvan gibi oynamış biri olmalı.

Fb bence son güne kadar kiralık olursa diye bekler lookmanı

Son gün ise taraftarın transfer nabzına göre bonservisiyle almak için uğraşır

kolpa aksiyon falan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt