Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.122
- 780
- 773
Ulan sakin kalim diyorumda, bi insan hicmi akillanmaz, diyeceksinizki bunlar mööö, ozaman nasil islerinde servet sahibi oldular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 10 senede 1 galibiyetimiz var zaten renktaş içeride artik ynmeliyiz bu istatistik bize yakışmıyorOB hoca rekorları sever
Yalan dolan seyler yaziyorsun kanka. Olmamis seyi yazinca cok mu iyi yapiyorsun?Gerçekleri söylüyorum demek ki gerçekler dokunuyor.
2 Ocakta da bugün yaşananları söyledim tesadüf mü 7 transfer dönemi aynı şeyleri yaşıyoruz buna tepki vermeyenler utansın
İyi mi futbol oynuyoruz beğeniyorsanız kolay gelsin
Boey 1 milyona alındı tutmasa önemli değildi zaten. Gidip singo'ya 30 sara'ya 20 milyon vermek mantıklı değil bence.Magassa’nın da kariyerinde 11 çıktığı 50 maç bile yok, bu tarz işlere ben karşıyım.
Singo da 25 yaşına gelmiş maç sayısı çok azdı
Böyle olup Boey dışında işe yarayan adam olmadı.
taraftar yamyamydır yapar yangınıLang yangını yapsamaydin o zaman kanka belki biz alırdık şimdi. O kadar sakin olun dedik.
Çok büyük olasılıkla.fb'nin bir anda ortaliga saldirmasi "acaba Kerem'in maas olayi yuzunden transfer cezasi mi alacaklar" dedirtti bana.
Fb bunları alırsa kadro kaliteleri eşitlenir
Okan gustavolara,tezekolara,nesrilere zar zor diş geçirdi o kadar farka rağmen
9 vermiş fenerLookman'ın Atalanta'da maaşı 2m falandı net
Fb net 6 vermiş herif kabul etmiş yani
25m bons 6m maaş bunlar uygun Lookman için
Sara’nın yine 200 maçı vardı en azındanBoey 1 milyona alındı tutmasa önemli değildi zaten. Gidip singo'ya 30 sara'ya 20 milyon vermek mantıklı değil bence.
Güldürme Umut 1 aydır nesyri göndermeye çalışıyorlarNesri + Duran yollayıp 1 günde Sidiki + Lookman yapıyorlar.
Lookman'a 8 versek bize gelirdi. Barışın 5 milyon aldığı yerde lookman 15 istese birşey diyemeyiz9 vermiş fener
Magara sakasi yapilmadi mi hala? Yoksa o sadece bizim istediklerimiz icin mi yapiliyor?Sidiki Cherif wonderdik diyolar
Dün oyundan çıkarken okan hocaya yandan bı baktı sanki daha önce face time yapmıştık hocam hatırlandın mı der gibiMagassa + marmoush alıp dönün